HomeΚΡΗΤΗΣυγκλονίζει η μαρτυρία Ηρακλειώτισσας διασωθείσας: «Μας έβγαζαν τα σωσίβια και τα έδιναν στους δικούς τους!»

Συγκλονίζει η μαρτυρία Ηρακλειώτισσας διασωθείσας: «Μας έβγαζαν τα σωσίβια και τα έδιναν στους δικούς τους!»

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Κι ενώ κορυφώνεται η αγωνία για την τύχη των αγνοουμένων του οχηματαγωγού «Norman Atlantic», ο αριθμός των οποίων παραμένει αδιευκρίνιστος, την ώρα που οι σοροί των 10 νεκρών της απίστευτης τραγωδίας δεν μπορούν να ταυτοποιηθούν, οι μαρτυρίες των διασωθέντων για τις δραματικές ώρες που έζησαν στο φλεγόμενο πλοίο και κατά τη διάρκεια της επιχείρησης απεγκλωβισμού τους, είναι συγκλονιστικές.

Τα ξημερώματα, στο λιμάνι της Πάτρας, μια ηλικιωμένη διασωθείσα, η κ. Πολύμνια Δημητρουλάκη από το Ηράκλειο,  αποτυπώνει το πολύωρο δράμα και την αγωνία των επιβαινόντων. «Μας έβγαζαν τα σωσίβια και τα έδιναν στους δικούς τους» είπε στους δημοσιογράφους κατά τον επαναπατρισμό της και εκφράζοντας την αγωνία της για το σύζυγό της, την τύχη του οποίου δεν γνωρίζει.

Σύμφωνα με το patrastimes.gr, η κ. Δημητρουλάκη, ευρισκόμενη σε απόγνωση δηλώνει στην κάμερα ότι αναζητά τον άνδρα της, αλλά κανείς δεν την ενημερώνει πού βρίσκεται. Επίσης καταγγέλλει απαράδεκτες συμπεριφορές από τους Ιταλούς , οι οποίοι όπως είπε τους κλώτσαγαν, τους έβγαζαν τα σωσίβια και έβαζαν στη θέση τους συμπατριώτες τους.

Διαφήμιση
Διαφήμιση