HomeΚΡΗΤΗΠενθεί όλη η Κρήτη – Τρεις νεκροί, μάχη για τη ζωή δίνει ένας νεαρός

Πενθεί όλη η Κρήτη – Τρεις νεκροί, μάχη για τη ζωή δίνει ένας νεαρός

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Όλη η Κρήτη πενθεί σήμερα για την τραγωδία που «γράφτηκε» στην άσφαλτο τα ξημερώματα καθώς έχασαν την ζωή τους τρία άτομα ενώ ένας ακόμα νεαρός δίνει μάχη για να κρατηθεί στη ζωή.

Ήταν 5.10 τα ξημερώματα όταν κόπηκε το… νήμα της ζωής τριών νεαρών ατόμων (δείτε εδώ).

Ένα αυτοκίνητο, στο οποίο επέβαιναν τέσσερα άτομα ηλικίας από 18 έως 20 χρόνων κινούνταν στο ρεύμα κυκλοφορίας προς την παραλία της συνοικίας Νέας Χώρας.

PEZO-1

Στην γέφυρα του κόμβου Κλαδικού, για άγνωστες ακόμα αιτίες, το αυτοκίνητο ξεφεύγει από την πορεία του και προσέκρουσε σε τοίχο που βρίσκεται παράλληλα της κοίτης του Κλαδισού Ποταμού.

Η σύγκρουση ήταν σφοδρή, με τους κατοίκους να πετιούνται από τα κρεβάτια τους. Το αποτέλεσμα τραγικό: Δύο κοπέλες 19 χρόνων και ένας 18χρονος ξεψύχησαν στην άσφαλτο. Στα συντρίμμια είχε εγκλωβιστεί ένα ακόμα νεαρό άτομο, με την Πυροσβεστική να σπεύδει στο σημείο και να τον βγάζει προσεκτικά από την άμορφη μάζα των λαμαρινών.

Την ίδια ώρα, ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ τον παρέλαβε και τον μετέφερε εσπευσμένα στο νοσοκομείο Χανίων με τους γιατρούς να του κάνουν εισαγωγή στην Εντατική. Αυτή την ώρα το νεαρό άτομο δίνει μάχη για να κρατηθεί στη ζωή με τους γιατρούς να κάνουν ότι καλύτερο μπορούν.

PEZO-3

Ακυρώνονται οι εκδηλώσεις

Ακυρώνονται όλες οι εορταστικές εκδηλώσεις που είχαν προγραμματιστεί από το δήμο Κισσάμου εξαιτίας της τραγωδίας που σημειώθηκε στην περιοχή.

Σύμφωνα με την ανακοίνωση του δημάρχου, Θοδωρή Σταθάκη:

“Με αφορμή την απώλεια τριών νέων συμπολιτών μας, οι οποίοι έχασαν τη ζωή τους σε τροχαίο δυστύχημα που συνέβη τις πρώτες πρωινές ώρες στην πόλη των Χανίων, θέλω να εκφράσω τα βαθιά και ειλικρινή μου συλλυπητήρια στις οικογένειες των εκλιπόντων. Ο Δήμος Κισσάμου συμπαραστεκόμενος στο πένθος των οικογενειών των θυμάτων ακυρώνει όλες τις εορταστικές εκδηλώσεις που είχαν προγραμματιστεί για τις εορτές των Χριστουγέννων και της Πρωτοχρονιάς.”

Συλλυπητήρια από τον Εμπορικό Σύλλογο

«Το Διοικητικό Συμβούλιο του Νέου Εμπορικού Συλλόγου Κισάμου, εκφράζει τα βαθύτατα και ειλικρινή συλλυπητήρια του, στις οικογένειες των νέων παιδιών που χάθηκαν στο τροχαίο ατύχημα που έγινε τα ξημερώματα της Τρίτης 23 Δεκεμβρίου 2014 στα Χανιά. Συμμετέχοντας στο βαρύ πένθος των οικογενειών, θα θέλαμε να ενημερώσουμε ότι ακυρώνονται όλες οι προγραμματισμένες για την Κίσαμο εκδηλώσεις του Ν.Ε.Σ.Κ. για τα Χριστούγεννα και την Πρωτοχρονιά 2014-2015».

Διαφήμιση
Διαφήμιση