HomeΚΡΗΤΗΕυχές και δώρα από το Δήμαρχο στους βρεφονηπιακούς σταθμούς

Ευχές και δώρα από το Δήμαρχο στους βρεφονηπιακούς σταθμούς

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Τους βρεφονηπιακούς σταθμούς του δήμου Ιεράπετρας επισκέφτηκε ο δήμαρχος, Θεοδόσιος Καλαντζάκης και η Πρόεδρος της ΚΟΙΝΩ.ΠΟΛΙΤΙ.Α, κα. Χρύσα Χατζημαρκάκη, για να μοιράσουν ευχές και δώρα στα παιδιά και το προσωπικό.

Μέσα σε μια ιδιαίτερα γιορτινή ατμόσφαιρα ο δήμαρχος  και η Πρόεδρος της ΚΟΙΝΩ.ΠΟΛΙΤΙ.Α συνομίλησαν με τα παιδιά και το προσωπικό και μοίρασαν   δώρα και πολλές πολλές ευχές εν όψει των γιορτινών ημερών.

Όπως ανέφερε η κ. Χατζημαρκάκη «Επισκεπτόμενοι τους παιδικούς του δήμου μας, μοιράσαμε δώρα στους μικρούς μας φίλους και ανταλλάξαμε ευχές με το προσωπικό και τα παιδιά  μέσα σε μια γιορτινή και χαρούμενη ατμόσφαιρα, μεταφέροντας και παίρνοντας βέβαια μηνύματα χαράς και αισιοδοξίας ».

Παράλληλα, όπως τόνισε ο Δήμαρχος, κ. Καλαντζάκης «Με μεγάλη χαρά επισκεφτήκαμε τους βρεφονηπιακούς σταθμούς του δήμου μας, για να ευχηθούμε στο προσωπικό και τα παιδιά και να μοιράσουμε δώρα και ευχές. Είναι γεγονός ότι οι βρεφονηπιακοί του δήμου μας επιτελούν καθημερινά ένα σημαντικό έργο εξυπηρετώντας σε μεγάλο βαθμό την τοπική κοινωνία. Στόχος μας είναι  να αντιμετωπίσουμε τα οποία προβλήματα και να βελτιώσουμε τις υφιστάμενες υποδομές τους. Έχουμε προχωρήσει ήδη στην καταγραφή των ελλείψεων και σε συνεργασία με τις υπηρεσίες του δήμου προβαίνουμε ήδη στην διευθέτησή των προβλημάτων, ανταποκρινόμενοι πάντα στις πολλαπλές ανάγκες και απαιτήσεις και στηρίζοντας τις σημαντικές αυτές δομές του δήμου μας».

Διαφήμιση
Διαφήμιση