HomeΚΡΗΤΗΗ Β. Σχοιναράκη απαντά στον ΣΥΡΙΖΑ

Η Β. Σχοιναράκη απαντά στον ΣΥΡΙΖΑ

Διαφήμιση
Διαφήμιση

«Με έκπληξη και αγανάκτηση διάβασα την κατάπτυστη ανακοίνωση του τοπικού ΣΥΡΙΖΑ», αναφέρει σε ανακοίνωσή της η πρώην νομάρχης Ηρακλείου Βαγγελιώ Σχοιναράκη-Ηλιάκη, απατώντας στην ανακοίνωση της ΝΕ Ηρακλείου του ΣΥΡΙΖΑ (δείτε εδώ) διευκρινίζοντας πως στη συνδιάσκεψη βρέθηκε μετά από πρόσκληση του κόμματος ενώ αναρωτιέται ότι «από που προκύπτει ότι αναζητώ «κολυμβήθρα του Σιλωάμ», και για να ξεπλύνω τι;».

Αναλυτικά η ανακοίνωση της πρώην νομάρχη Ηρακλείου Β. Σχοιναράκη

«Με έκπληξη και αγανάκτηση διάβασα την κατάπτυστη ανακοίνωση του τοπικού ΣΥΡΙΖΑ.

Στην συνδιάσκεψη βρέθηκα μετά από πρόσκληση του ΣΥΡΙΖΑ.

Η εξέλιξη των πραγμάτων δείχνει, ότι όχι μόνο δε σεβαστήκατε την παρουσία μου, αλλά προσπαθήσατε να την ακυρώσετε, είτε  δίνοντας παραπολιτικά στα μέσα ενημέρωσης, είτε με την σημερινή ανακοίνωσή σας.

Αλήθεια από που προκύπτει ότι αναζητώ «κολυμβήθρα του Σιλωάμ», και για να ξεπλύνω τι;

Από πού προκύπτει ότι αναζητώ θέση στο ψηφοδέλτιο σας;

Από πού προκύπτει ότι ανήκω στους γυρολόγους της πολιτικής και τους θεσιθήρες που αναζητούν στέγη άλλοτε δεξιά και άλλοτε αριστερά;

Η πορεία μου όντως έχει καταγραφεί στη συνείδηση της τοπικής κοινωνίας στα 11 χρόνια της παρουσίας μου στη Βουλή και στη Νομαρχία και δεν χρειάζομαι την αξιολόγησή σας.

Μήπως έχετε μπερδευτεί με τους χαμαιλέοντες της πολιτικής που συνωστίζονται, τελευταία, στους διαδρόμους του κόμματός σας;

Ευαγγελία Σχοιναράκη-Ηλιάκη».

 

Διαφήμιση
Διαφήμιση