HomeΚΡΗΤΗΝέες προγραμματισμένες διακοπές στην ηλεκτροδότηση

Νέες προγραμματισμένες διακοπές στην ηλεκτροδότηση

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Σε προγραμματισμένες διακοπές ρεύματος στο νομό Ηρακλείου προχωρεί και σήμερα η ΔΕΔΔΗΕ λόγω κατασκευαστικών εργασιών σε διάφορα τμήματα του δικτύου της. Σύμφωνα με το πρόγραμμα που ανακοινώθηκε, διακοπή ρεύματος θα γίνει:

8:00 πμ – 10:00 πμ – Δήμος Χερσονήσου: Στις Κάτω Γούβες και στις περιοχές από τον Αποσελέμη ποταμό μέχρι τη διακλάδωση των Κάτω Γουβών, περιλαμβανομένων όλων των επιχειρήσεων – ξενοδοχείων και αντλιοστασίων των παραπάνω περιοχών και χωριών.

8:00 πμ – 11:00 πμ – Δήμος Χερσονήσου: Στη Χερσόνησο στο Σαραντάρι και στις περιοχές των ξενοδοχείων Terra Maris, του ξενοδοχείου Hersonissos Maris, Pefana Vilage, στην περιοχή δυτικά του Creta Maris, νότια του ξενοδοχείου Royal Mare Village και στην περιοχή κάτω από το ξενοδοχείο Knossos Royal.

8:00 πμ – 2:30 μ.μ. – Δήμος Χερσονήσου: Στη Χερσόνησο στο Σαραντάρι στην περιοχή του s.m. Παπουτσάκη.

9:00 πμ – 10:00 πμ – Δήμος Μαλεβιζίου: Στην Αμμουδάρα, στην περιοχή των κινηματογράφων Τεχνόπολις.

10:00 πμ – 12:00 μμ – Δήμος Ηρακλείου:  Στο Μέσα Κατσαμπά, στην περιοχή του Αγροκηπίου Κατσαμπά. (οι εγκαταστάσεις του Αγροκηπίου δεν θα έχουν διακοπή).

12:00 μμ – 3:00 μμ – Δήμος Μαλεβιζίου: Στην περιοχή Αγάκου μετόχι, στους Αγ.Θεόδωρους, στην περιοχή της εκκλησίας της Αγ.Παρασκευής και στην οδό Αγ.Παρασκευής.

Διαφήμιση
Διαφήμιση