HomeΚΡΗΤΗΕορταστικό το κλίμα στην αγορά του Ηρακλείου – Κοσμοσυρροή το πρωί

Εορταστικό το κλίμα στην αγορά του Ηρακλείου – Κοσμοσυρροή το πρωί

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Κοσμοσυρροή επικρατούσε το πρωί στην αγορά του Ηρακλείου, ενώ και το απόγευμα η κίνηση στο κέντρο κρίνεται άκρως ικανοποιητική. Οι Ηρακλειώτες εκμεταλλεύτηκαν τον καλό καιρό αλλά και τη λειτουργία των καταστημάτων με συνεχές ωράριο, από τις 11 το πρωί έως τις 8 το βράδυ και έσπευσαν να συνδυάσουν βόλτα στο στολισμένο κέντρο του Ηρακλείου με τα χριστουγεννιάτικα ψώνια.

Η ατμόσφαιρα ήταν άκρως εορταστική, και οι καταναλωτές δεν επιδίδονταν μόνο σε έρευνα αγοράς, αλλά έκαναν και τα ψώνια τους στα καταστήματα, σε πολλά από τα οποία επικρατούσε το αδιαχώρητο.

Άλλωστε, τα Χριστούγεννα πλησιάζουν και ο μεγαλύτερος όγκος των δώρων που θα δωρίσουν οι Ηρακλειώτες στα αγαπημένα τους πρόσωπα, αγοράζεται τις μέρες αυτές.

Ικανοποίηση επικρατεί και στον εμπορικό κόσμο, που προσδοκά ανάλογα με τη σημερινή κίνηση, να δει και την παραμονή των Χριστουγέννων, οπότε και πάλι τα καταστήματα, σύμφωνα με το εορταστικό ωράριο λειτουργίας θα είναι ανοιχτά από τις 9 το πρωί έως τις 9 το βράδυ.

agora2

Την τιμητική τους είχαν φυσικά τα καταστήματα παιχνιδιών αλλά και γενικότερα όλα όσα δραστηριοποιούνται στον τομέα του παιδιού, όπως επίσης, καταστήματα με είδηση ένδυσης και υπόδυσης, αξεσουάρ και είδη δώρων.

Αύριο Δευτέρα, τα καταστήματα θα λειτουργήσουν πρωί και απόγευμα. Πιο συγκεκριμένα τα μαγαζιά θα είναι ανοιχτά από τις 9 το πρωί έως τις 2 μετά το μεσημέρι και από τις 5 το απόγευμα έως τις 9 το βράδυ.

Διαφήμιση
Διαφήμιση