HomeΚΡΗΤΗΕκστρατεία για τον παράνομο τζόγο – 11 συλλήψεις στην Κρήτη

Εκστρατεία για τον παράνομο τζόγο – 11 συλλήψεις στην Κρήτη

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Σε νέες συλλήψεις για παράνομο τζόγο προχώρησαν οι διωκτικές αρχές σε Ηράκλειο και Ρέθυμνο, στο πλαίσιο επιχειρήσεων για την πάταξη του φαινομένου, οι οποίες το τελευταίο χρονικό διάστημα και ενόσω πλησιάζουμε στις γιορτές, εντείνονται.

Άνδρες της ΟΠΚΕ της Διεύθυνσης Αστυνομίας Ηρακλείου, έκαναν έφοδο χθες, όπως είχαμε γράψει και νωρίτερα (δείτε εδώ) το βράδυ σε καφενείο στο Ηράκλειο, στο οποίο η 33χρονη ιδιοκτήτρια από τη Ρουμανία, είχε διαμορφώσει χώρο που λειτουργούσε ως μίνι – καζίνο.

Κατά τη διάρκεια της έρευνας η 33χρονη απουσίαζε και αναζητείται ενώ συνελήφθη η προσωρινά υπεύθυνη του καταστήματος, μια 27χρονη Ηρακλειώτισσα. Οι αστυνομικοί συνέλαβαν εκτός από την υπάλληλο του καταστήματος, άλλη μια γυναίκα καθώς και 8 άνδρες οι οποίοι συμμετείχαν στο παράνομο τυχερό παιχνίδι TEXAS POKER HOLDEM.

Ακόμη, κατασχέθηκε το χρηματικό ποσό των 1.503 ευρώ, τέσσερις τράπουλες, καθώς και 1.004 μάρκες διαφόρων χρωματισμών, οι οποίες αντιστοιχούσαν σε διάφορα χρηματικά ποσά

Επιπλέον οι αστυνομικοί διαπίστωσαν ότι η 33χρονη ιδιοκτήτρια λειτουργούσε το καφενείο χωρίς να διαθέτει άδεια ίδρυσης και λειτουργίας από το Δήμο και παράλληλα είχε εγκαταστήσει κλειστό κύκλωμα παρακολούθησης, χωρίς να έχει τοποθετηθεί το ειδικό σήμα προειδοποίησης καταγραφής του χώρου.

Στο Ρέθυμνο

Σε ανάλογη επιχείρηση προχώρησαν τις πρώτες πρωινές σήμερα αστυνομικοί της

Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Ρεθύμνου, οι οποίοι και συνέλαβαν έναν 54χρονο, ο οποίος είχε εγκαταστήσει και λειτουργούσε, σε ειδικά διαμορφωμένο χώρο του καφετέριας ιδιοκτησίας του, τέσσερις ηλεκτρονικούς υπολογιστές, για παράνομο ηλεκτρονικό τζόγο.

Οι ηλεκτρονικοί υπολογιστές ήταν συνδεδεμένοι με αντίστοιχους κερματοδέκτες, οι οποίοι βρίσκονταν σε κατάσταση αναμονής, έτοιμοι να χρησιμοποιηθούν από τους θαμώνες του καταστήματος. Όπως διαπιστώθηκε, ο 54χρονος δεν είχε εξασφαλίσει την απαιτούμενη άδεια πιστοποίησης παιγνιομηχανήματος από την αρμόδια αρχή. Τα μηχανήματα κατασχέθηκαν.

Όλοι οι συλληφθέντες, σε Ηράκλειο και Ρέθυμνο θα οδηγηθούν ενώπιον των εισαγγελικών αρχών.

Διαφήμιση
Διαφήμιση