HomeΚΡΗΤΗΧριστούγεννα με τους αγαπημένους μας ήρωες από την παιδική – νεανική χορωδία

Χριστούγεννα με τους αγαπημένους μας ήρωες από την παιδική – νεανική χορωδία

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Μια ιδιαίτερη μουσική παράσταση θα έχουν την ευκαιρία να απολαύσουν μικροί και μεγάλοι την Παρασκευή 19 Δεκεμβρίου στις 20:30 στην αίθουσα Μελίνα Μερκούρη από την παιδική – νεανική χορωδία της Μουσικής Σχολής του Δήμου Ιεράπετρας.

Υπό τη διεύθυνση της Τζένης Φραγκούλη και υπό τους ήχους του πιάνου από τη Στέλλα Μαστοράκη οι μαθητές της χορωδίας θα τραγουδήσουν αγαπημένα τραγούδια από κινούμενα σχέδια, καθώς και αγαπημένα χριστουγεννιάτικα τραγούδια.

xakouna-matata-afissa

Όπως ανέφερε η καθηγήτρια της χορωδίας, κ. Τζένη Φραγκούλη « Το Χακούνα Ματάτα αποτελεί μια Μουσική Παράσταση θεατρικά δοσμένη για μικρούς και μεγάλους. Συμμετέχουν περίπου 40 παιδιά και για πολλά από αυτά είναι η πρώτη τους εμφάνιση. Με πολλή διάθεση όλα αυτό το διάστημα δουλεύουμε την παράσταση και καλούμε όλο τον κόσμο να έρθει για να την απολαύσει από κοντά».

Τέλος, όπως τονίζει η Πρόεδρος της ΚΟΙΝΩ.ΠΟΛΙΤΙ.Α. « η Μουσική Σχολή του Δήμου μας επιτελεί καθημερινά ένα σπουδαίο έργο, δίνοντας την ευκαιρία σε πολλά παιδιά της πόλης μας να αποκτούν μουσική παιδεία. Η συγκεκριμένη παράσταση προσαρμοσμένη στο πνεύμα των Χριστουγέννων αποτελεί μια αξιόλογη προσπάθεια που θα έχουμε την ευκαιρία να απολαύσουμε όλοι την Παρασκευή 19 Δεκεμβρίου στις 20:30 στην αίθουσα Μελίνα Μερκούρη».

Διαφήμιση
Διαφήμιση