HomeΚΡΗΤΗΕπί ποδός η ΕΛ.ΑΣ. για την εορταστική περίοδο

Επί ποδός η ΕΛ.ΑΣ. για την εορταστική περίοδο

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Σε πλήρη ετοιμότητα βρίσκεται η τοπική ΕΛ.ΑΣ. για την εορταστική περίοδο με πλούσιους ελέγχους σε όλο το νησί. Ο επιχειρησιακός σχεδιασμός ξεκινά σήμερα και θα ολοκληρωθεί μετά την αργία των Φώτων.

Τα μέτρα οδικής ασφάλειας είναι αυξημένα με μόνο στόχο την πρόληψη των τροχαίων ατυχημάτων στους δρόμους για το Δωδεκαήμερο των Εορτών.

Την ίδια ώρα έχουν αυθηθεί οι έλεγχοι με τους αστυνομικούς να θέλουν να εντοπίσουν και τους επιτήδειους που θέλουν να βγάλουν… λεφτά σε βάρος ανυποψίαστων πολιτών ενόψει των γιορτών.

Ισχυρή θα είναι η παρουσία της τοπικής ΕΛ.ΑΣ. στους δρόμους αλλά και σε τράπεζες, ταχυδρομεία, μεγάλες αλυσίδες σούπερ μάρκετ για τυχόν ληστείες τόσο σε καταστήματα όσο και κλοπή χρημάτων από πολίτες.

Η ηγεσία της ΕΛ.ΑΣ. εφιστά την προσοχή σε όλους τους πολίτες προτείνοντας να είναι προσεκτικοί στις κινήσεις τους αλλά και στους αγνώστους που μπορεί να τους προσεγγίσουν.

Η Αστυνομία εφιστά την προσοχή του κοινού, προκειμένου όλοι να είναι λίγο περισσότεροι «υποψιασμένοι» τις ημέρες αυτές, καθώς αυξάνονται κατακόρυφα και οι απάτες σε βάρος πολιτών και φιλανθρωπικών συλλόγων.

Διαφήμιση
Διαφήμιση