HomeΚΡΗΤΗ44χρονος «πίσω» από τις διαρρήξεις ΙΧ σε πάρκινγκ σούπερ μάρκετ

44χρονος «πίσω» από τις διαρρήξεις ΙΧ σε πάρκινγκ σούπερ μάρκετ

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Επάγγελμα είχε κάνει τις… διαρρήξεις αυτοκινήτων σε πάρκινγκ σούπερ μάρκετ του Ηρακλείου ένας 44χρονος από την Αλγερία που συνελήφθη χθες από τις διωκτικές αρχές του νομού.

Πιο συγκεκριμένα, ο 44χρονος χθες «άνοιξε» ένα φορτηγό 40χρονου Έλληνα από το οποίο αφαίρεσε ένα τσαντάκι που περιείχε 930 ευρώ, προσωπικά έγγραφα και αντικείμενα και στη συνέχεια έφυγε προς άγνωστη κατεύθυνση.

Λίγο αργότερα, «άνοιξε» ένα δημόσιο αυτοκίνητο και  έκλεψε ένα κινητό που άνηκε σε 44χρονο αλλά έγινε αντιληπτός με την αστυνομία να σπεύδει στο σημείο και να τον συλλαμβάνει.

Ωστόσο, από την προανάκριση προέκυψε ότι ο 44χρονος βρίσκεται πίσω από 8 ακόμα διαρρήξεις αυτοκινήτων που ήταν σταθμευμένα σε διάφορα πάρκινγκ σούπερ μάρκετ του Ηρακλείου.

Οι διαρρήξεις αυτές έγιναν από 28 Νοεμβρίου έως 13 Δεκεμβρίου και ο 44χρονος είχε κλέψει υπολογιστές, κοσμήματα, κινητά, βιβλιάρια καταθέσεων, βιβλιάρια υγείας προκαλώντας παράλληλα φθορές στα οχήματα.

Το προανακριτικό έργο και η αστυνομική έρευνα, διενεργείται από την Υποδιεύθυνση Ασφαλείας Ηρακλείου, ενώ εξετάζεται η συμμετοχή τους και σε άλλες πράξεις.

Ο συλληφθείς, με την σε βάρος του σχηματισθείσα δικογραφία, θα οδηγηθεί στον Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Ηρακλείου.

Διαφήμιση
Διαφήμιση