HomeΚΡΗΤΗΟικιακή χασισοκαλλιέργεια για 35χρονο – Ήταν πλήρως εξοπλισμένος

Οικιακή χασισοκαλλιέργεια για 35χρονο – Ήταν πλήρως εξοπλισμένος

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Τα δικά του δενδρύλλια κάνναβης καλλιεργούσε μέσα σε ειδικά διαμορφωμένο χώρο του σπιτιού του ένας 35χρονος Λασιθιώτης που συνελήφθη χθες το μεσημέρι, σε χωριό του Δήμου Σητείας από τους άνδρες του ΚΑΕ Σητείας, για παραβάσεις του νόμου περί ναρκωτικών.

Ο 35χρονος υπεβλήθη σε έλεγχο από τους αστυνομικούς, οπότε και εντοπίστηκε στην κατοχή του μικροποσότητα κάνναβης. Στη συνέχεια έγινε έρευνα στο σπίτι του όπου βρέθηκαν τα δύο …οικιακά δενδρύλλια κάνναβης, τα οποία μάλιστα βρίσκονταν στο στάδιο της ανάπτυξης.

Τα δενδρύλλια καλλιεργούνταν με επιμέλεια σε ειδικά διαμορφωμένο χώρο στο σπίτι του 35χρονου, με τη χρήση τεχνητού φωτισμού και θέρμανσης, καθώς και με τη χρήση κατάλληλου εξοπλισμού (λαμπτήρα υψηλής απόδοσης, θερμάστρας αλογόνου, χρονοδιακόπτη, ηλεκτρικού μετρητή θερμοκρασίας και υγρασίας) μέσα σε γλάστρες, ύψους  95 και 16 εκατοστών αντίστοιχα, τα οποία και εκριζώθηκαν.

Επιπλέον βρέθηκαν και κατασχέθηκαν, συνολικά 43,4 γραμμάρια κάνναβης και 153 σπόροι κάνναβης.

Η προανάκριση διενεργείται από το Αστυνομικό Τμήμα Σητείας, ενώ ο συλληφθείς, θα οδηγηθεί στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Λασιθίου.

Διαφήμιση
Διαφήμιση