HomeΚΡΗΤΗΠαραίτηση του Γ. Τρούλη από το Γενικό Συμβούλιο της ΑΔΕΔΥ

Παραίτηση του Γ. Τρούλη από το Γενικό Συμβούλιο της ΑΔΕΔΥ

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Την παραίτησή του από μέλους της διοίκησης του Γενικού Συμβουλίου της ΑΔΕΔΥ γνωστοποίησε ο γνωστός συνδικαλιστής του Ρεθύμνου στο χώρο της εκπαίδευσης Γιώργος Τρούλης. Όπως ο ίδιος αναφέρει στην επιστολή παραίτησής του προχώρησε στην ενέργεια αυτή, στο πλαίσιο της δέσμευσης που είχε λάβει για εναλλαγή θητειών.

Πιο αναλυτικά στην παραίτησή του ο κ. Τρούλης αναφέρει χαρακτηριστικά:

«Η εκπροσώπηση των συναδέλφων μας στη διοίκηση του συνδικαλιστικού κινήματος αποτελεί αφενός ευθύνη και χρέος όσων εκλέγονται κι από την άλλη οριοθετείται και κρίνεται με τους όρους που έχει συναφθεί. Για εμένα προσωπικά αλλά και για την Ανεξάρτητη Ενωτική Εκ-κίνηση Δημοσίων Υπαλλήλων αποτελεί επίσης, ιδιαίτερα στο επίπεδο του τριτοβάθμιου συνδικαλιστικού οργάνου μας (ΑΔΕΔΥ), και μια συλλογική διαδικασία.

Τηρώντας τις αρχές και τις αξίες που πρεσβεύει ο ανεξάρτητος χώρος, πορεύθηκα στα πλαίσια του ΓΣ της ΑΔΕΔΥ με την προοπτική της σύναψης ευρύτερων συνεργασιών, των υγιών, προοδευτικών και αντιμνημονιακών δυνάμεων, στο επίπεδο της συγκρότησης του προεδρείου του Γενικού Συμβουλίου και στο επίπεδο των προγραμμάτων δράσης, αλλά πάνω από όλα στη σύναψη συνεργασιών που θα διαμορφώσουν ένα διαφορετικό τοπίο στο συνδικαλιστικό κίνημα που έχει ανάγκη η κοινωνία μας σήμερα, πέρα από κομματικές εξαρτήσεις και εναγκαλισμούς.

Στα πλαίσια αυτά, συνεπής στην αρχική μας δέσμευση για εναλλαγή θητειών (ετήσιας διάρκειας) στην εκπροσώπησή μας στο Γενικό Συμβούλιο της ΑΔΕΔΥ, και στην προσπάθεια ανασυγκρότησης του συνδικαλιστικού κινήματος με την ανάδειξη νέων ανθρώπων στις θέσεις ευθύνης, καταθέτω την παραίτησης μου στον πρόεδρο του Γενικού Συμβουλίου. Η κίνησή μας και προσωπικά θεωρούμε ότι στις θέσεις αυτές χρειάζεται συνεχή ανανέωση με νέα πρόσωπα και αντιλήψεις. Οι θέσεις αυτές, του συνδικαλιστικού κινήματος, δεν ανήκουν σε κανέναν προσωπικά ανήκουν στους συναδέλφους μας!!!

Εύχομαι καλή συνέχεια και καλή δύναμη στο έργο που ξεκινήσαμε».

Διαφήμιση
Διαφήμιση