HomeΚΡΗΤΗΜπαράζ συλλήψεων στην Κρήτη για παράνομο τζόγο

Μπαράζ συλλήψεων στην Κρήτη για παράνομο τζόγο

Διαφήμιση
Διαφήμιση

«Εκστρατεία» κατά του παράνομου τζόγου φαίνεται πως ξεκίνησαν τα τελευταία 24ωρα οι διωκτικές αρχές σε ολόκληρη την Κρήτη.

Έτσι, εκτός από τις 12 συλλήψεις στο Ηράκλειο (δείτε εδώ), η τοπική ΕΛΑΣ προχώρησε σε αντίστοιχους ελέγχους και στους άλλους νομούς του νησιού, με απολογισμό άλλες 9 συλλήψεις.

Στο Ρέθυμνο

Πιο συγκεκριμένα, συνελήφθησαν τα ξημερώματα, στο Ρέθυμνο, από άνδρες της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Ρεθύμνου, ένας 39χρονος και ένας 58χρονος για  παραβάσεις Νομοθεσίας περί παιγνίων. Οι αστυνομικοί έκαναν έλεγχο στην καφετέρια του 39χρονου, όπου και διαπιστώθηκε ότι σε ειδικά διαμορφωμένο χώρο, είχαν εγκατασταθεί και λειτουργούσαν έξι Ηλεκτρονικοί Υπολογιστές, αποτελούμενοι από κεντρική μονάδα, πληκτρολόγιο, ποντίκι, και οι οποίοι ήταν σε κατάσταση αναμονής, για απαγορευμένα «φρουτάκια»  μέσω διαδικτύου.

Στη διάρκεια του ελέγχου συνελήφθη και ο 58χρονος θαμώνας της καφετέριας που διενεργούσε το παράνομο τυχερό παιχνίδι σε έναν από τους Υπολογιστές, ενώ στην κατοχή του βρέθηκε και κατασχέθηκε το χρηματικό ποσό των 120 ευρώ ως προερχόμενο από την διεξαγωγή των απαγορευμένων  τυχερών παιγνίων.

Σε έρευνα που πραγματοποιήθηκε εντός του καταστήματος βρέθηκε και κατασχέθηκε το χρηματικό ποσό των 375 ευρώ ως προερχόμενο από την διεξαγωγή των απαγορευμένων  τυχερών παιγνίων ενώ ανωτέρω Η/Υ κατασχέθηκαν . Προανάκριση διενεργεί η Υποδιεύθυνση Ασφαλείας Ρεθύμνου.

Στο Λασίθι

Την ίδια ώρα, συνελήφθησαν χθες το βράδυ στο Δήμο Αγίου Νικολάου, από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Αγίου Νικολάου, πέντε άτομα, ηλικίας  31, 34, 35, 36 και 43 ετών, για παραβάσεις της Νομοθεσίας περί παιγνίων.

Κατά τη διάρκεια ελέγχου από τους αστυνομικούς, σε Καφενείο, ιδιοκτησίας  ενός 43χρονου διαπιστώθηκε να έχει επιτρέψει στους θαμώνες του τη διενέργεια σε ειδικά διαμορφωμένο τραπέζι, του παράνομου τυχερού παιγνίου «ΠΟΚΕΡ», οι οποίοι και συνελήφθησαν.

Σε έρευνα που διενεργήθηκε στους συλληφθέντες και στο χώρο του καταστήματος βρέθηκαν και κατασχέθηκαν, το χρηματικό ποσό των 310 ευρώ ως προερχόμενο από  τη διενέργεια του παράνομου τυχερού παιγνίου, 151 μάρκες διαφόρων χρωμάτων με την ένδειξη « LAS VEGAS» και μια  πλήρη τράπουλα.

Στα Χανιά

Συνελήφθησαν χθες το βράδυ, στα Χανιά, από άνδρες της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Χανίων, ένας 41χρονος και μια 50χρονη, για  παραβάσεις Νομοθεσίας περί παιγνίων.

Οι αστυνομικοί σε έλεγχο που έκαναν στην  «Καφετέρια», του 41χρονου συλληφθέντα, διαπίστωσαν ότι είχε επιτρέψει στην 50χρονη, να δοκιμάσει την τύχη της στο ηλεκτρονικό απαγορευμένο τυχερό παίγνιο με την κοινή ονομασία «Φρουτάκια» δια μέσω  ηλεκτρονικού παιγνιομηχανήματος αποτελούμενο από οθόνη, κεντρική μονάδα Η/Υ, χειριστήρια και κερματοδέκτη, τα οποία και κατασχέθηκαν.

Σε έλεγχο που διενεργήθηκε στον 41χρονο βρέθηκε και κατασχέθηκε το χρηματικό ποσό των 1.110 ευρώ ως προερχόμενο από την διεξαγωγή του απαγορευμένου  τυχερού παιγνίου.

 

 

Διαφήμιση
Διαφήμιση