HomeΚΡΗΤΗΟ Νότης Μαριάς στην Ιταλία σε εκδηλώσεις του Κινήματος των Πέντε Αστέρων

Ο Νότης Μαριάς στην Ιταλία σε εκδηλώσεις του Κινήματος των Πέντε Αστέρων

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Στην Ιταλία βρίσκεται ο Αντιπρόεδρος των Ευρωπαίων Αντιφεντεραλιστών και Επικεφαλής του Πολιτικού Κινήματος ΑΝΤΙΜΝΗΜΟΝΙΑΚΟΙ ΠΟΛΙΤΕΣ, Ευρωβουλευτής Καθηγητής Νότης Μαριάς προσκεκλημένος του ΚΙΝΗΜΑΤΟΣ ΤΩΝ ΠΕΝΤΕ ΑΣΤΕΡΩΝ του Μπέπε Γκρίλο προκειμένου να συμμετάσχει σε εκδηλώσεις του Κινήματος στο Μιλάνο, στο Ντέσιο και στη Ρώμη.

Ο Νότης Μαριάς θα μιλήσει σήμερα Παρασκευή 12/12/1014 στις 10.00 π.μ. σε εκδήλωση που διοργανώνεται στην έδρα του Περιφερειακού Συμβουλίου της Λομβαρδίας στο Μιλάνο με θέμα τις επιπτώσεις της τραπεζοκρατίας στη Λομβαρδία. Στην εκδήλωση θα συμμετάσχουν επίσης ως ομιλητές οι Ευρωβουλευτές του Κινήματος των Πέντε Αστέρων Marco ZANNI και Marco VALLI καθώς και περιφερειακοί σύμβουλοι της Λομβαρδίας.

Στη συνέχεια ο Νότης Μαριάς θα έχει συναντήσεις με μέλη και στελέχη του Κινήματος των Πέντε Αστέρων της Λομβαρδίας και κατόπιν θα αναχωρήσει για την πόλη Desio στην περιοχή της Monza όπου θα μιλήσει σε εκδήλωση του Κινήματος με θέμα την Αλληλεγγύη μεταξύ των Χωρών του Ευρωπαϊκού Νότου που χτυπήθηκαν από την κρίση και τη λιτότητα.

Στην εκδήλωση αυτή θα μιλήσουν επίσης ο Αντιπρόεδρος του Ιταλικού Κοινοβουλίου Luigi Di MAIO, ο Γερουσιαστής Bruno MARTON, ο Ιταλός Βουλευτής David TRIPIEDI και περιφερειακοί σύμβουλοι.

To Σάββατο 13/12/2014 ο Νότης Μαριάς θα μεταβεί στη Ρώμη προκειμένου να συμμετάσχει ως ομιλητής σε εκδήλωση που θα πραγματοποιηθεί στις 17.00 στο Cavour Centro Congressi με θέμα: «Για μια Ευρώπη της Αλληλεγγύης. Ποιο το Μέλλον της Ελλάδας και των άλλων χωρών της Μεσογείου».

Στην εκδήλωση θα μιλήσουν οι Ευρωβουλευτές του Κινήματος των Πέντε Αστέρων F.M.CASTALDO, D.TAMBURRANO, L.AGEA, P.PEDICINI, M.VALLI και οι Ιταλοί βουλευτές και γερουσιαστές B.LEZZI, P.TAVERNA, N.CATALFO και G.SORIAL.

Στη συνέχεια ο Νότης Μαριάς θα έχει συναντήσεις με μέλη και στελέχη του Κινήματος των Πέντε Αστέρων της Ρώμης.

Οι συναντήσεις του Νότη Μαριά στην Ιταλία και η συμμετοχή του σε εκδηλώσεις του Κινήματος των Πέντε Αστέρων εντάσσονται στις διαδικασίες συγκρότησης μιας Πλατφόρμας των Κινημάτων και των Πολιτών του Ευρωπαϊκού Νότου ενάντια στην Ευρώπη των τραπεζών και της λιτότητας που αποφασίστηκε στις 11/11/2014 στις Βρυξέλλες στη συνάντηση του Μπέπε Γκρίλο με το Νότη Μαριά.

Σημειώνεται ότι ήδη στις 29/11/2014 διοργανώθηκε στην Αθήνα με πρωτοβουλία του Νότη Μαριά και των Αντιμνημονιακών Πολιτών Συνάντηση Εργασίας με Ελληνικά Κινήματα προκειμένου να συγκροτηθεί ο Ελληνικός Πυλώνας της Πλατφόρμας των Κινημάτων και των Πολιτών του Ευρωπαϊκού Νότου.

AFISA EKDHOLOSHS AFISA EKDHLSOSHS2

Διαφήμιση
Διαφήμιση