HomeΚΡΗΤΗΤο ΠΑΜΕ καταδικάζει την δολοφονική πολιτική του Ισραήλ

Το ΠΑΜΕ καταδικάζει την δολοφονική πολιτική του Ισραήλ

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Το Πανεργατικό Αγωνιστικό Μέτωπο καταδικάζει την δολοφονική επίθεση του Ισραηλινού στρατού, εναντίον ειρηνικής διαδήλωσης των Παλαιστινίων, που πραγματοποιούνταν με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων. Η επίθεση προκάλεσε τον θάνατο του Παλαιστίνιου Υπουργού Ζιγαντ Αμποαγιν, ο οποίος συμμετείχε σε συμβολική δενδροφύτευση ενάντια στους εποικισμούς και το Τείχος του Ισραήλ.

Η συνεχιζόμενη, δολοφονική πολιτική του Ισραήλ είναι αποτέλεσμα και της στήριξης που απολαμβάνει από τις ΗΠΑ, την ΕΕ, αλλά και κυβερνήσεις χωρών που δεν καταδικάζουν ανοιχτά την Ισραηλινή βαρβαρότητα και εξισώνουν τον θύτη με το θύμα. Βαριές ευθύνες για το συνεχιζόμενο έγκλημα σε βάρος του Παλαιστινιακού Λαού φέρει και η Ελληνική Κυβέρνηση που προωθούν στρατιωτική συνεργασία με το Ισραήλ αλλά και συμμετοχή στα γεωπολιτικά παιχνίδια για τον έλεγχο των ενεργειακών πηγών στην Ανατολική Μεσόγειο.

Το ταξικό συνδικαλιστικό κίνημα της Ελλάδος, το ΠΑΜΕ παραμένει στο πλευρό του Παλαιστινιακού Λαού, στον δίκαιο αγώνα του για Ανεξάρτητο, Βιώσιμο, Παλαιστινιακό κράτος. Εκφράζουμε για μια ακόμη φορά την Αλληλεγγύη μας στην Γενική Ένωση Παλαιστινίων Εργατών και συνολικά στον δοκιμαζόμενο λαό της Παλαιστίνης

Να γκρεμισθεί το απαράδεκτο τείχος που χωρίζει την Ιερουσαλήμ, τη Δυτική Όχθη και τη Γάζα

Διαφήμιση
Διαφήμιση