HomeΚΡΗΤΗΜεταμορφώνεται η πλατεία σε… Χριστουγεννιάτικο χωριό

Μεταμορφώνεται η πλατεία σε… Χριστουγεννιάτικο χωριό

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Χριστούγεννα μυρίζουν… στην πλατεία Ελευθερίας καθώς τις τελευταίες ώρες ο δήμος Ηρακλείου διαμορφώνει τον χώρο για τις γιορτές.

Σήμερα, δημοτικά συνεργεία έστησαν το καραβάκι το οποίο αντικαθιστά φέτος το Χριστουγεννιάτικο δέντρο.

Δίπλα από το Χριστουγεννιάτικο καραβάκι θα βρίσκεται μία φάτνη, ένα εκκλησάκι αλλά κι ένα σπιτάκι που θα ονομάζεται το εργαστήριο του Άγιου Βασίλη που καθημερινά θα γίνονται δραστηριότητες για παιδιά.

Παράλληλα, σε πλήρη εξέλιξη βρίσκεται και η κατασκευή του Χριστουγεννιάτικου χωριού που θα περιλαμβάνει 25 ξύλινα σπιτάκια όπου οι επιχειρηματίες της πόλης θα πωλούν ζαχαρωτά και είδη χριστουγεννιάτικων δώρων ενώ στην πλατεία θα κυριαρχεί κι ένα τρενάκι για τα παιδιά.

Ήδη η μεταμόρφωση της πλατείας Ελευθερίας έχει προσελκύσει το βλέμμα όλων των περαστικών που παρά το κρύο σταματάνε και παρακολουθούν τις εργασίες ενώ δεν διστάζουν να ρωτήσουν και τα δημοτικά συνεργεία πότε θα είναι έτοιμη η πλατεία.

Το αναλυτικό πρόγραμμα των εκδηλώσεων του δήμου Ηρακλείου μπορείτε να το δείτε εδώ PLATEIA XRISTYGENNA (8)PLATEIA XRISTYGENNA (7)PLATEIA XRISTYGENNA (6)PLATEIA XRISTYGENNA (5)PLATEIA XRISTYGENNA (4)PLATEIA XRISTYGENNA (3)PLATEIA XRISTYGENNA (1)

 

 

Διαφήμιση
Διαφήμιση