HomeΚΡΗΤΗΓιάννης Μιχελογιαννάκης : Η ανθρώπινη ζωή δεν διακωμωδείται

Γιάννης Μιχελογιαννάκης : Η ανθρώπινη ζωή δεν διακωμωδείται

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Σήμερα με στεναχώρια μου είπαν για ακροατές στην εκπομπή  του κ. Ψιλάκη που ρώτησαν γιατί δεν κάνω απεργία πείνας για  τους Έλληνες.

Ακριβώς αυτό κάνω και το έχω ήδη ανακοινώσει, ας ανατρέξουν όσοι θέλουν, στην δήλωση που έκανα πριν 6 ημέρες όταν  άρχισα τον αγώνα μου. Πρώτο ιεραρχικά λόγο είχα βάλει την ανθρωπιστική ελληνική κρίση, η οποία θα επιδεινωθεί με τα 2 μνημόνια σε ένα πακέτο. Δεύτερος λόγος ήταν  τα όσα διαδραματίστηκαν γύρω από το θέμα του Ρωμανού, που ευτυχώς είχε αίσιο τέλος, τρίτον το δώρο στον Νταβούτογλου, την  συνεκμετάλλευση δηλαδή της ελληνικής περιουσίας και τέταρτο για τους Σύρους πρόσφυγες, ακρωτηριασμένους, ορφανά παιδιά, οικογενειακά δράματα που σέβονται το 1,5 εκατομμύρια ανέργων στην Ελλάδα και για αυτό ζητούν να φύγουν για Ευρώπη.

Από την πρώτη μέρα εξασφάλισε ο Υπουργός σπίτι χωρίς παράθυρα , θέρμανση, ύδρευση δηλαδή κοροϊδία και μόνο σε 40 άτομα από τους 650. Μετά ενημερωθήκαμε για τα 10 άσυλα την μέρα, δηλαδή μια διαδικασία η οποία, σύμφωνα με τον αριθμό των ανθρώπων, θα διαρκέσει  πάνω από 60 ημέρες στο κρύο, στη βροχή, στο δρόμο.

Πάλι δηλαδή κοροϊδία.

Ζητώ σπίτι με θέρμανση, ύδρευση, φαγητό και γιατρό.

Ζητώ ξεπέρασμα της γραφειοκρατίας και διεκπεραίωση 100 ασύλων την ημέρα.

Καταδικάζω τα δημοσιεύματα που λένε ότι έβγαλα ένα σακουλάκι από την τσέπη με δήθεν με παξιμάδι, ήταν ένα σακουλάκι με τα φάρμακα της πίεσης που παίρνω.

Καταδικάζω κάθε εμπαιγμό ακόμα και σατυρικό όπως αυτόν στην εκπομπή του Θέμου Αναστασιάδη.

Η ανθρώπινη ζωή δεν διακωμωδείται. Τον καλώ ένα βράδυ να έρθει να κοιμηθεί μαζί μας.

Γιάννης Μιχελογιαννάκης

Βουλευτής Ηρακλείου ΣΥΡΙΖΑ

Διαφήμιση
Διαφήμιση