HomeΚΡΗΤΗΑκυρώθηκαν οι χθεσινοί πλειστηριασμοί, λόγω … Λαϊκής Στάσης Πληρωμών

Ακυρώθηκαν οι χθεσινοί πλειστηριασμοί, λόγω … Λαϊκής Στάσης Πληρωμών

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Το κτίριο του Ειρηνοδικείου Ηρακλείου, απέκλεισαν χθες μέλη της κίνησης Λαϊκή Στάση Πληρωμών, μη επιτρέποντας σε συμβολαιογράφους και εκπροσώπους τραπεζών να εισέλθουν στο εσωτερικό του. Αποτέλεσμα της κινητοποίησης ήταν να ακυρωθούν οι προγραμματισμένοι για την Τετάρτη πλειστηριασμοί ακινήτων.

Στη σχετική ανακοίνωση της Λαϊκής Στάσης Πληρωμών υπογραμμίζεται:

«Τετάρτη 10/12/2014, Ειρηνοδικείο Ηρακλείου. Οι πολίτες απέκλεισαν την είσοδο και δεν επέτρεψαν στις συμβολαιογράφους και στους τραπεζίτες να εισέλθουν παρά την παρουσία των ΜΑΤ. Έτσι  ακύρωσαν τους προγραμματισμένους πλειστηριασμούς ακινήτων συμπολιτών μας μεταξύ των οποίων ήταν μια επαγγελματική αποθήκη στη Βιομηχανική περιοχή Ηρακλείου από την Πειραιώς ,και έξι ακίνητα (αγροτεμάχια, οικίες και πρώτη κατοικία μιας οικογένειας ) στα Καλέσα από την Παγκρήτια Τράπεζα.

Στο Ειρηνοδικείο παρευρέθηκαν και  πολλοί νέοι οι οποίοι προσήλθαν από το υπό κατάληψη Δημαρχείο της πόλης συμβάλλοντας στην ανάγκη για συσπείρωση όλων των πολιτών ανεξαρτήτου ηλικίας και πολιτικής ιδεολογίας εναντίον ενός συστήματος που οδηγεί τον λαό μας στην εξαθλίωση και στην απώλεια της αξιοπρέπειάς του».

Διαφήμιση
Διαφήμιση