HomeΚΡΗΤΗΕλεύθερη με όρους η φοιτήτρια με το σφυρί

Ελεύθερη με όρους η φοιτήτρια με το σφυρί

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Ελεύθερη με περιοριστικούς όρους αφέθηκε το μεσημέρι η φοιτήτρια που συνελήφθη με ένα σφυρί στο σακίδιό της μετά τα επεισόδιο που διαδραματίστηκαν το βράδυ του Σαββάτου κατά τη διάρκεια της πορείας διαμαρτυρίας για τους Γρηγορόπουλο και Ρωμανό (δείτε εδώ).

Η ίδια είχε ζητήσει και λάβει προθεσμία για να απολογηθεί σήμερα και το πρωί πέρασε το κατώφλι της ανακρίτριας (δείτε εδώ).

DIKASTHRIA FOITHTRIA (2)

Η νεαρή φοιτήτρια αρνήθηκε ότι συμμετείχε στα επεισόδια και ανέφερε ότι δεν κρατούσε η ίδια σφυρί κι ότι κάποια στιγμή – κατά τη διάρκεια της πορείας – ένιωσε ένα τράβηγμα στο σακίδιό της εικάζοντας ότι κάποιος της το έβαλε μέσα.

Την ίδια ώρα, για την αντιασφυξιογόνο μάσκα που κρατούσε ανέφερε ότι κάθε φορά που γίνεται πορεία την κρατάει στη τσάντα της επειδή και στο παρελθόν έχουν δημιουργηθεί επεισόδια με την αστυνομία να κάνει χρήση δακρυγόνων.

Η ανακρίτρια αποφάσισε να αφεθεί ελεύθερη η φοιτήτρια με τους όρους να παρουσιάζεται μία φορά το μήνα σε αστυνομικό τμήμα της περιοχής και να καταβάλλει εγγύηση ύψDIKASTHRIA FOITHTRIA (1)ους 5.000 ευρώ.

Αξίζει να σημειωθεί ότι έξω από τα δικαστήρια Ηρακλείου αρκετοί είχαν συγκεντρωθεί και διαδήλωναν υπέρ της φοιτήτριας.

 

Διαφήμιση
Διαφήμιση