HomeΚΡΗΤΗΘρήνος για τον 32χρονο Μάνο, που λάτρευε τις μηχανές!

Θρήνος για τον 32χρονο Μάνο, που λάτρευε τις μηχανές!

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Θρήνος από τους συγγενείς και τους φίλους του 32χρονου Μάνου Δασκαλάκη, του δικυκλιστή που άφησε την τελευταία του πνοή το μεσημέρι στην άσφαλτο, στις Σίσσες, έναν δρόμο επικίνδυνο, που όχι άδικα έχει χαρακτηριστεί καρμανιόλα.

Η σορός του άτυχου νεαρού άνδρα, που είχε πάθος με τις μηχανές μεταφέρθηκε από το ασθενοφόρο που την παρέλαβε από το σημείο του τροχαίου δυστυχήματος στο Βενιζέλειο Νοσοκομείο Ηρακλείου, όπου οι γιατροί διαπίστωσαν το θάνατό του. Τραγικές φιγούρες τα μέλη της οικογένειας του και ιδιαίτερα η μητέρα του και η αδελφή του που δεν μπορούσαν να πιστέψουν το κακό που χτύπησε το σπίτι τους. Πληροφορίες του cretapost.gr αναφέρουν ότι ο νεαρός άνδρας, μαζί με την παρέα του, όλοι τους νέοι άνθρωποι και λάτρεις των μηχανών πολύ συχνά έκαναν τη διαδρομή Ηράκλειο – Μπαλί με τα δίκυκλα τους. Σήμερα ωστόσο, ο άτυχος Μάνος, ο οποίος εν ζωή διατηρούσε γυμναστήριο στην περιοχή Κοκκίνη Χάνι,  πήρε την απόφαση τη διαδρομή αυτή να την κάνει μόνος του.

daskalakis2

 

Λίγο μετά τις 12:00 το μεσημέρι κι ενώ κινούνταν στην Εθνική Οδό Ηρακλείου – Χανίων στο ύψος των Σισσών, η μοτοσικλέτα του συγκρούστηκε κάτω από αδιευκρίνιστες συνθήκες με ΙΧ αυτοκίνητο με αποτέλεσμα το θανάσιμο τραυματισμό του (δείτε εδώ).

Στη συνέχεια και όταν η σορός μεταφέρθηκε στο Βενιζέλειο, εκτυλίχθηκαν εικόνες σπαραγμού, από τους συγγενείς του άτυχου άνδρα. Τραγική φιγούρα η μητέρα του, που δεν άντεξε στη θέα των φίλων του που επίσης έσπευσαν στο νοσοκομείο, με αποτέλεσμα να έχει έντονο ξέσπασμα.

daskalakis1

 

Για μια ακόμη φορά, η Κρήτη θρηνεί έναν νέο άνθρωπο, που άφησε την τελευταία του πνοή στην άσφαλτο. Οι ίδιες πληροφορίες αναφέρουν ότι ο 32χρονος ήταν έμπειρος και ικανός οδηγός και λάμβανε μέτρα αυτοπροστασίας, φορώντας το προστατευτικό κράνος. Η κηδεία θα γίνει στις 3:00 αύριο το μεσημέρι στου Κοκκίνη Χάνι

Διαφήμιση
Διαφήμιση