HomeΚΡΗΤΗΠου και πότε θα κοπεί το ρεύμα στην Κρήτη

Που και πότε θα κοπεί το ρεύμα στην Κρήτη

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Διακοπές ρεύματος για την επόμενη εβδομάδα έχει προγραμματίσει η ΔΕΔΔΗΕ Α.Ε. που πρόκειται να εκτελέσει έργα συντήρησης, ενίσχυσης ή αναβάθμισης δικτύων, τα οποία απαιτούν προσωρινές διακοπές της ηλεκτροδότησης.

Προκειμένου να προγραμματίσετε τις εργασίες σας και να ελαχιστοποιηθεί η όχλησή σας, στον ακόλουθο πίνακα, μπορείτε να ενημερωθείτε για τις περιοχές και τις ώρες προγραμματισμένων διακοπών ηλεκτροδότησης.

Ενώ καταβάλλεται κάθε προσπάθεια για τη συντομότερη επανηλεκτροδότηση, εντούτοις, επιβάλλεται μεγάλη προσοχή, θεωρώντας ότι σε όλη την προγραμματισμένη διάρκεια διακοπής, οι αγωγοί είναι υπό τάση!

Νομός Ηρακλείου

Δευτέρα 8 Δεκεμβρίου

8:30 – 12:00 Στο Δήμο Βιάννου, στα χωριά Καστρί, Δέρματος.

9:00 – 15:30 Στο Δ.Βιάννου, στο χωριό Άνω Σήμη και στις περιοχές του ποιμνιοστασίου Ζερβουδάκη και των ενοικιαζομένων διαμερισμάτων Συγγελάκη.

Τρίτη 9 Δεκεμβρίου

8:00 – 13:00 Στο χωριό Βασιλειές στις περιοχές της εισόδου, του κέντρου του χωριού, της εκκλησίας, του Συνεταιρισμού και στις οδούς Εθνικής Αντιστάσεως, Νικ.Φωκά, Μάνου Κατράκη, Ελικωνιάδων και Μουσών.

12:00 – 15:00 Στο χωριό Αγ.Βλάσης στις περιοχές της εισόδου του χωριού, της εκκλησίας, της περιοχής μετά τον Αγ.Βλάση προς τον Αγ.Σύλλα και των οικιών Τζομπανάκη και Πλουμή. Στις εγκαταστάσεις της γεώτρησης ύδρευσης της ΔΕΥΑΗ Β 6 και σε όλες τις επιχειρήσεις και αντλιοστάσια των παραπάνω χωριών.

12:00 – 15:00 Στο Μέσα Κατσαμπά, στην περιοχή του Αγροκηπίου Κατσαμπά. (οι εγκαταστάσεις του Αγροκηπίου δεν θα έχουν διακοπή).

13:00 – 15:00 Στη Φοινικιά στην περιοχή της επιχείρησης αλουμινίων Αβτζή, του αρδευτικού Καζάκη και των Φυτωρίων Φοινικιάς.

Τετάρτη 10 Δεκεμβρίου

8:00 – 12:00 Στο Δ.Χερσονήσου, στoν Αγκισαρά στις περιοχές των πλυντηρίων Σηφάκη, του καταυλισμού ΣΕΑΠ, των κατασκηνώσεων Κυριακάκη, των εγκαταστάσεων κιν.τηλεφ.Στετ Ελλάς και του Asgua plus.Στις περιοχές Πάνω Χερησόνησος, Ποταμιές, Καλό χωριό, Κόξαρη, Βορίτσι, Σκοτεινό, Χαρασσό, Γούβες, Κάτω Γούβες, Σβούρου μετόχι. Επίσης στην Ανάληψη Χερσονήσου και στους οικισμούς Αγριανά, Χατζανά και στις Γούβες στις περιοχές από τον Αποσελέμη ποταμό μέχρι τη διακλάδωση των Κάτω Γουβών.Στις εγκαταστάσεις της σήραγγας Σταλίδος και σε όλες τις επιχειρήσεις – ξενοδοχείων και αντλιοστασίων των παραπάνω περιοχών και χωριών.

8:00 – 13:00 Στην Ανάληψη Χερσονήσου, στο μετόχι του Σβούρου στις περιοχές του ξενοδοχείου Golden Star (στην παραλία, δυτικά Ανάληψης), στην περιοχή της ανέγερσης των νέων ξενοδοχείων Τρυπάκη και της περιοχής δίπλα από το ξενοδοχείο Δανέλη.

11:00 – 15:00 Στα Μάλλια στην έξοδο των Μαλλίων, αριστερά, στην περιοχή της επιχείρησης Αγροτικών ειδών.

12:00 – 15:00 Στον οικισμό Χατζανά του Δ.Χερσονήσου.

13:00 – 15:00 Στα Μάλλια στις περιοχές των διαμερισμάτων Kristalli, του δρόμου προς Κράσι, της δεξαμενής κάτω από την εκκλησία της Αγ.Μαρίνας, των επιχειρήσεων Εταιρίας Νερού Α.Ε., Κρητικής Εταιρίας Εμφιάλωσης και της βιοτεχνίας μαχαιροποιίας Σαπουνάκη.

Πέμπτη 11 Δεκεμβρίου

8:00 – 13:00 Στο χωριό Αγ.Βαρβάρα στην περιοχή στη μέση του χωριού, μετά τις καφετέριες, και της διακλάδωσης προς το χωριό Γέργερη.

12:00 – 14:00 Στο χωριό Βαγιωνιά, στην περιοχή των ελαιοδεξαμενών της Ένωσης Μεσσαράς.

12:00 -15:00 Γενικά στο χωριό Πηρουνιανά Δ.Γόρτυνας. Στο χωριό Απεσωκάρι, στην περιοχή της οικίας Σηφάκη Νικ. Στο χωριό Βασιλική Δ.Γόρτυνας.

Παρασκευή 12 Δεκεμβρίου

8:00 – 14:00 Στη Χερσόνησο στο Σαραντάρι και στις περιοχές των ξενοδοχείων Terra Maris, του ξενοδοχείου Hersonissos Maris, Pefana Vilage, στην περιοχή δυτικά του Creta Maris, νότια του ξενοδοχείου Royal Mare Village και στην περιοχή κάτω από το ξενοδοχείο Knossos Royal.

10:00 – 12:00 Στο χωριό Ελιά, στην περιοχή του οικισμού του Αγ.Ιωάννη.

12:00 – 14:00 Στον Αγ.Ιωάννη στην οδό Πικροδάφνης από την οδό Πελεγρή εως την οδό Μούση Αθ. μετά παρόδων.

14:00 – 15:00 Στην Αγ.Αικατερίνη, στην οδό Καραϊσκάκη Γ. από την οδό Βριτομάρτιδος έως την οδό Αστρινάκη.

Νομός Λασιθίου

Δευτέρα 8 Δεκεμβρίου

8:30 – 15:00 Στην περιοχή Βατος Γδοχιων στην Ιεράπετρα.

Διαφήμιση
Διαφήμιση