HomeΚΡΗΤΗΑπολογείται ο 54χρονος που κάρφωσε το μπουκάλι στο λαιμό του 34χρονου

Απολογείται ο 54χρονος που κάρφωσε το μπουκάλι στο λαιμό του 34χρονου

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Το κατώφλι της ανακρίτριας πέρασε σήμερα στις 12 το μεσημέρι ο 54χρονος Ρουμάνος που το βράδυ της Τετάρτης τραυμάτισε σοβαρά τον 34χρονο ομοεθνή του καρφώνοντας στο λαιμό του ένα σπασμένο μπουκάλι.

Ο εισαγγελέας ήδη του έχει ασκήσει ποινική δίωξη για απόπειρα ανθρωποκτονίας ενώ την ίδια ώρα στο Βενιζέλειο νοσοκομείο δίνει μάχη για να κρατηθεί στην ζωή το 34χρονος (δείτε εδώ).

Η αφορμή της αιματηρής συμπλοκής ήταν μία… γυναίκα που ήταν σύντροφος του 54χρονου και χθες το βράδυ βρίσκονταν στο καφενείο της Λαγούτας στο δήμο Μινώα Πεδιάδος.

Σε ένα διπλανό τραπεζάκι καθόταν ο 34χρονος μαζί με τον αδερφό του και έναν φίλο τους.

Όλα ξεκίνησαν όταν ο 34χρονος «πείραξε» την 28χρονη με αποτέλεσμα ο 54χρονος να εκνευριστεί και να ξεκινήσει μία έντονη λεκτική διαμάχη μεταξύ τους.

Τα αίματα άναψαν με τον 34χρονο να χαστουκίζει τον 54χρονο, ο οποίος βγήκε «έξω από τα ρούχα του» και πήρε ένα μπουκάλι, το έσπασε και του το κάρφωσε στο λαιμό.

Στο σημείο επικράτησε πανικός με τους θαμώνες να καλούν το ΕΚΑΒ ασθενοφόρο του οποίου μετέφερε τον 34χρονο στο Βενιζέλειο ο οποίος εισήχθη αμέσως στο χειρουργείο.

Στο Αυτόφωρο οι δύο Βούλγαροι

Στο Αυτόφωρο Τριμελές Πλημμελειοδικείο Ηρακλείου δικάζονται παράλληλα και οι δύο Βούλγαροι που προχθές το βράδυ καβγάδισαν άγρια στο Αρκαλοχώρι με δύο γυναίκες μετά από ένα… πείραγμα. Τόσο ο 34χρονος όσο και ο 35χρονος διώκονται για πλημμεληματικές πράξεις.

Υπενθυμίζεται ότι οι δύο άνδρες πείραξαν δύο κοπέλες που ήταν στο σουβλατζίδικο με τον έναν Βούλγαρο να χαστουκίζει την μία. Στο σημείο ήταν κι ένας νεαρός ομοεθνείς τους που είδε το περιστατικό κι έσπευσε να πάρει το μέρος των γυναικών.

Οι θερμόαιμοι Βούλγαροι τον ακολούθησαν στο σπίτι του και έσπασαν την πόρτα του ενώ στο σημείο έφτασε και η αστυνομία με τους δράστες να επιτίθενται και να τραυματίζουν έναν αστυνομικό.

Διαφήμιση
Διαφήμιση