HomeΚΡΗΤΗΤο νέο Δ.Σ. του Πολιτιστικού Συλλόγου Τσούτσουρου στον δήμαρχο

Το νέο Δ.Σ. του Πολιτιστικού Συλλόγου Τσούτσουρου στον δήμαρχο

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Την πρώτη συνάντηση με το νέο διοικητικό συμβούλιο του πολιτιστικού συλλόγου Τσούτσουρου είχε ο Δήμαρχος Μινώα Πεδιάδας, κ. Ζαχαρίας Καλογεράκης στο Αρκαλοχώρι. Παρόντες στη συνάντηση ήταν επίσης ο Αντιδήμαρχος κ. Αριστείδης Μανουράς, καθώς και ο Δημοτικός Σύμβουλος κ. Γιάννης Βασιλάκης.

Αφού συνεχάρη τα μέλη του νέου διοικητικού συμβουλίου, ο Δήμαρχος, κ. Καλογεράκης, συζήτησε μαζί τους εκτενώς, ανταλλάζοντας απόψεις γύρω από θέματα που απασχολούν τον οικισμό του Τσούτσουρου και τους κατοίκους του. Στο επίκεντρο τέθηκαν ζητήματα όπως το αποχετευτικό, αλλά και το τουριστικό – αλιευτικό καταφύγιο σε ό,τι αφορά στη συντήρηση, αναβάθμιση και εκβάθυνσή του σε συνεργασία με τον Ο.Λ.Η., καθώς και θέματα καθημερινότητας.

Παράλληλα, τόσο ο νέος πρόεδρος του συλλόγου κ. Γρηγόρης Κρασονικολάκης, όσο και τα μέλη του, ενημέρωσαν το Δήμαρχο Μινώα Πεδιάδας γύρω από τις δράσεις του συλλόγου, κάνοντας αναφορά στο σχεδιασμό της νέας περιόδου. Τέλος, όπως συμφωνήθηκε, η αγαστή συνεργασία που υπάρχει ανάμεσα στη Δημοτική Αρχή και τον Πολιτιστικό Σύλλογο Τσούτσουρου θεωρείται δεδομένη προκειμένου να προγραμματιστούν από κοινού ενέργειες και δράσεις που θα ενισχύσουν τον οικισμό.

Διαφήμιση
Διαφήμιση