HomeΚΡΗΤΗΤο νέο Δ.Σ. του Συνδέσμου τουριστικών γραφείων στον Β. Λαμπρινό

Το νέο Δ.Σ. του Συνδέσμου τουριστικών γραφείων στον Β. Λαμπρινό

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Με το νέο ∆.Σ. του Συνδέσμου Τουριστικών & Ταξιδιωτικών Γραφείων Κρήτης (A.C.T.T.A.) συναντήθηκε σήμερα ο Δήμαρχος Ηρακλείου κ. Βασίλης Λαμπρινός παρουσία των αντιδημάρχων πολιτισμού  – τουρισμού και κοινωνικής πολιτικής κ. κ  Αριστέα Πλεύρη και Αθηνά Σπανάκη – Κοχιαδάκη.

Κατά τη διάρκεια της συνάντησης συζητήθηκαν οι τρόποι περαιτέρω συνεργασίας δήμου και συνδέσμου τουριστικών γραφείων, με στόχο την ενίσχυση της τουριστικής  επισκεψιμότητας της πόλης του Ηρακλείου αλλά και της υπαίθρου του Δήμου, μέσω της δημιουργίας:

         πολιτιστικών διαδρομών ,

         της ανάδειξης των μνημείων ,

         της τοπικής αγροτικής  παραγωγής  και άλλων δράσεων.

«Η Δημοτική αρχή ,δήλωσε ο κ. Λαμπρινός ,αναπτύσσει στρατηγικό σχέδιο για τα επόμενα χρόνια με  απώτερο σκοπό την τοπική ανάπτυξη σε όλους τους τομείς και στον τουρισμό, την ενίσχυση των δομών και την τόνωση του πρωτογενή τομέα» .

Στα πλαίσια, αυτά ανέφερε ο Δήμαρχος ,υπάρχει συνεχής διαβούλευση με όλους τους επιστημονικούς και παραγωγικούς φορείς ώστε αυτό το όραμα να γίνει πραγματικότητα.

Ο πρόεδρος του συνδέσμου τουριστικών γραφείων κ. Μιχάλης Βλατάκης τόνισε ότι επιθυμεί τη συνεργασία με το δήμο και αυτό το στόχο είχε η πρώτη συνάντηση με το δήμαρχο Ηρακλείου.

Επίσης  ο κ. Βλατάκης εξέφρασε την επιθυμία των μελών του συνδέσμου να συνδράμουν τις κοινωνικές δομές του Δήμου αρχής γενομένης από την πραγματοποίηση εκδρομής  για αδύναμες οικονομικά  οικογένειες που είναι εγγεγραμμένες στις κοινωνικές υπηρεσίες του Δήμου  με την κάλυψη όλων των εξόδων από το σύνδεσμο τις εορτές των Χριστουγέννων.

Παράλληλα ανακοίνωσε ότι, ο σύνδεσμος θα ενισχύσει το κοινωνικό παντοπωλείο  που πρόκειται να λειτουργήσει ο δήμος στην οδό Κόσμων το επόμενο διάστημα.

Οι αντιδήμαρχοι κ. κ Αριστέα Πλεύρη και Αθηνά Σπανάκη επεσήμαναν από την πλευρά τους ότι, αυτές τις γιορτινές ημέρες κάθε εθελοντική προσφορά που γίνεται για τις κοινωνικές δομές του δήμου είναι ιδιαίτερα σημαντική .

Στη συνάντηση εκτός του πρόεδρου κ. Βλατάκη παραβρέθηκαν ο Αντιπρόεδρος Κώστας Κουρκουνάκης,  ο Γενικός Γραμματέας ∆ημήτρης ∆ιβόλης και  ο Ταμίας Κάρολος Ατσαλάκης.

Διαφήμιση
Διαφήμιση