HomeΚΡΗΤΗΣε κρίσιμη κατάσταση ο 34χρονος – Συνελήφθη ο 54χρονος που του κάρφωσε το μπουκάλι στο λαιμό

Σε κρίσιμη κατάσταση ο 34χρονος – Συνελήφθη ο 54χρονος που του κάρφωσε το μπουκάλι στο λαιμό

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Κρίσιμα είναι τα επόμενα 24ωρα για τον 34χρονο που μεταφέρθηκε εσπευσμένα χθες το βράδυ στο Βενιζέλειο νοσοκομείο καθώς ένας 54χρονος του είχε καρφώσει ένα σπασμένο μπουκάλι στο λαιμό.

Η αφορμή της χθεσινής αιματηρής συμπλοκής ήταν μία… γυναίκα που ήταν σύντροφος του 54χρονου και χθες το βράδυ βρίσκονταν στο καφενείο της Λαγούτας στο δήμο Μινώα Πεδιάδος.

Σε ένα διπλανό τραπεζάκι καθόταν ο 34χρονος μαζί με τον αδερφό του και έναν φίλο τους.

Όλα ξεκίνησαν όταν ο 34χρονος «πείραξε» την 28χρονη με αποτέλεσμα ο 54χρονος να εκνευριστεί και να ξεκινήσει μία έντονη λεκτική διαμάχη μεταξύ τους.

Τα αίματα άναψαν με τον 34χρονο να χαστουκίζει τον 54χρονο, ο οποίος βγήκε «έξω από τα ρούχα του» και πήρε ένα μπουκάλι, το έσπασε και του το κάρφωσε στο λαιμό.

Στο σημείο επικράτησε πανικός με τους θαμώνες να καλούν το ΕΚΑΒ ασθενοφόρο του οποίου μετέφερε τον 34χρονο στο Βενιζέλειο ο οποίος εισήχθη αμέσως στο χειρουργείο (δείτε εδώ).

Την ίδια ώρα ο 54χρονος έφυγε από το καφενείο με τις αστυνομικές αρχές να οργώνουν την περιοχή και να τον εντοπίζουν λίγο αργότερα.

Τον οδήγησαν στο τμήμα και τον συνέλαβαν ενώ αναμένεται να οδηγηθεί στον εισαγγελέα.

Η ανακοίνωση της αστυνομίας

Συνελήφθη, χθες (03.12.2014) το βράδυ, σε περιοχή του Δήμου Μινώα Πεδιάδος, 54χρονος αλλοδαπός υπήκοος Ρουμανίας, για απόπειρα ανθρωποκτονίας με πρόθεση σε βάρος 34χρονου αλλοδαπού υπηκόου Ρουμανίας. Επιπλέον σχηματίστηκε σε βάρος του δικογραφία για παραβάσεις της Νομοθεσίας περί όπλων.

Ειδικότερα, χθες (03.12.2014) το βράδυ, ο 34χρονος ευρισκόμενος ως θαμώνας σε κατάστημα υγειονομικού ενδιαφέροντος (καφενείο),  δέχτηκε επίθεση από τον 54χρονο, ο οποίος τον τραυμάτισε με αιχμηρό αντικείμενο και στη συνέχεια διέφυγε προς άγνωστη κατεύθυνση.

Άμεσα αναζητήθηκε, εντοπίστηκε και συνελήφθη o 54χρονος από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Αρκαλοχωρίου , του Αστυνομικού Τμήματος Καστελλίου και του Τμήματος Αστυνομικών Επιχειρήσεων Ηρακλείου.

Το προανακριτικό έργο διενεργείται από το Αστυνομικό Τμήμα Αρκαλοχωρίου, ενώ ο συλληφθείς με την σε βάρος του σχηματισθείσα δικογραφία θα οδηγηθεί στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Ηρακλείου.

Νέο θερμό επεισόδιο

Λίγα χιλιόμετρα πιο μακριά ένα νέο θερμό επεισόδιο με αφορμή μία… γυναίκα εκτυλισσόταν σε σουβλατζίδικο του Αρκαλοχωρίου.

Σύμφωνα με σημερινό δημοσίευμα, δύο νεαροί Βούλγαροι «πείραξαν» δύο ομοεθνείς κοπέλες. Η ένταση δεν άργησε να εμφανιστεί με τον έναν Βούλγαρο να χαστουκίζει τη μία κοπέλα.

Τότε μπήκε στη μέσα ένας τρίτος Βούλγαρος που παρακολουθούσε τη σκηνή και προσπάθησε να υποστηρίξει τις κοπέλες.

Η ένταση πήρε διαστάσεις με αποτέλεσμα οι δύο Βούλγαροι να ακολουθήσουν τον τρίτο στο σπίτι του και να του σπάνε την πόρτα.

Στο σημείο έφτασαν οι άνδρες της αστυνομίας που συνέλαβαν τους δύο άνδρες.

Διαφήμιση
Διαφήμιση