HomeΚΡΗΤΗΟ Σύλλογος των Βενζινοπωλών στην Π. Πετράκη

Ο Σύλλογος των Βενζινοπωλών στην Π. Πετράκη

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Με πρωτοβουλία της Αντιπεριφερειάρχη Λασιθίου Πελαγίας Πετράκη πραγματοποιήθηκε σήμερα συνάντηση με το Προεδρείο του Συμβουλίου του Συλλόγου των Βενζινοπωλών Λασιθίου στα γραφεία της Περιφερειακής Ενότητας Λασιθίου.

Στην συνάντηση συμμετείχε ο αναπληρωτής Προϊστάμενος της Διεύθυνσης Μεταφορών και Επικοινωνιών της ΠΕΛ κος Μ. Ζαφειράκης, ο Προϊστάμενος του Τεχνικού Τμήματος κος Γ. Σκουλικάρης, ο Πρόεδρος του Συλλόγου Βενζινοπωλών κος Γ. Ψυλλάκης, ο Γραμματέας κος Π. Επιτροπάκης και ο Ταμίας κος Χ. Ευγενικός.

Στόχος της συνάντησης ήταν να ενημερωθούν οι βενζινοπώλες του Λασιθίου για τον Νόμο 4155/13 προκειμένου να υποβάλουν τα απαραίτητα δικαιολογητικά για την έγκριση σχεδιαγραμμάτων και την έκδοση νέας άδειας λειτουργίας των πρατηρίων τους.

«Με δεδομένο ότι μετά την παρέλευση της τεθείσας προθεσμίας η αρμόδια Υπηρεσία μπορεί να προχωρήσει σε προσωρινή ανάκληση της άδειας λειτουργίας του πρατηρίου, κρίθηκε απαραίτητη η σημερινή ενημέρωση προκειμένου οι βενζινοπώλες να προβούν στις απαραίτητες διαδικασίες σύμφωνα με τις ισχύουσες διατάξεις του Νόμου» δήλωσε η Αντιπεριφερειάρχης Λασιθίου.

Διαφήμιση
Διαφήμιση