HomeΚΡΗΤΗΝαρκωτικά με εταιρεία ταχυμεταφορών θα παραλάμβανε 20χρονος

Ναρκωτικά με εταιρεία ταχυμεταφορών θα παραλάμβανε 20χρονος

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Με εταιρεία ταχυμεταφορών θα παραλάμβανε ποσότητα ναρκωτικής ουσίας ένας 20χρονος από το Πακιστάν, ο οποίος ωστόσο έπεσε στα χέρια των διωκτικών αρχών της Ιεράπετρας, πριν προλάβει να τη διοχετεύσει στην «αγορά». Στην ίδια επιχείρηση συνελήφθησαν άλλοι δύο αλλοδαποί, ένας 29χρονος ομοεθνής του καθώς και ένας 25χρονος από τη Βουλγαρία. Και οι τρεις αντιμετωπίζουν κατηγορίες για παραβάσεις της νομοθεσίας περί ναρκωτικών.

Το μεσημέρι της Δευτέρας, οι αστυνομικοί είχαν στήσει καρτέρι στον 20χρονο Πακιστανό, ο οποίος ανυποψίαστος έχει μεταβεί στο κατάστημα εταιρείας ταχυμεταφορών προκειμένου να παραλάβει δέμα που είχε καταφθάσει για λογαριασμό του και το οποίο περιείχε 30 όμοιες συσκευασίες ακατέργαστης ινδικής κάνναβης συνολικού βάρους 98 γραμμαρίων.

Άνδρες του Τμήματος Ασφαλείας Ιεράπετρας και της Ομάδας Δίκυκλης Αστυνόμευσης της Διεύθυνσης Αστυνομίας Λασιθίου που συμμετείχαν στην επιχείρηση συνέλαβαν τον 20χρονο ενώ λίγο αργότερα, στο ίδιο σημείο μετέβη και ο 25χρονος από τη Βουλγαρία, ο οποίος προκαθορισμένο ραντεβού με το νεαρό συλληφθέντα προκειμένου να παραλάβει το δέμα με την κάνναβη.

Από την προανάκριση προέκυψε ότι ο τελικός αποδέκτης της ναρκωτικής ουσίας θα ήταν ένας 29χρονος από το Πακιστάν, τον οποίο οι αρχές αναζήτησαν, εντόπισαν και συνέλαβαν. Και οι τρεις θα οδηγηθούν στον Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Λασιθίου.

 

Διαφήμιση
Διαφήμιση