HomeΚΡΗΤΗΟ Λ. Αυγενάκης για την υποχρεωτική συνδρομή στα Επιμελητήρια

Ο Λ. Αυγενάκης για την υποχρεωτική συνδρομή στα Επιμελητήρια

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Στην επιστολή των Επιμελητηρίων της Κρήτης αναφορικά με την υποχρεωτική συνδρομή απάντησε ο βουλευτής Ηρακλείου της ΝΔ Λευτέρης Αυγενάκης. Στη γραπτή του δήλωση, ο ηρακλειώτης βουλευτής αναφέρει χαρακτηριστικά:

«Κάνω σαφές για πολλοστή φορά ότι είμαι ξεκάθαρα υπέρ της συνέχισης λειτουργίας του Επιμελητηριακού θεσμού στη χώρα μας, χωρίς όμως την συνέχιση της υποχρεωτικής εγγραφής, άρα και της υποχρεωτικής καταβολής ετήσιας συνδρομής από χιλιάδες επαγγελματίες.

Ο ρόλος των επιμελητηρίων επιβάλλεται να γίνει πιο ελκυστικός για τα μέλη του και φυσικά ανταποδοτικός. Την ίδια άποψη – απαίτηση έχουν και χιλιάδες «υποχρεωτικά» μέλη των επιμελητηρίων, πλην ελαχίστων μελών που συνήθως είναι μέλη της Διοίκησης και επωφελούνται από την λειτουργία των επιμελητηρίων με τη σημερινή μορφή.

Δηλώνω πρόθυμος να δουλέψουμε μαζί με όσους αντιλαμβάνονται την ανάγκη εξέλιξης των επιμελητηρίων από το σημερινό γερασμένο και απαρχαιωμένο μοντέλο, σε ένα νέο, σύγχρονο, ωφέλιμο για τους επαγγελματίες και οπωσδήποτε ανταποδοτικό.

Για το ύφος και το πνεύμα της ανακοίνωσης δεν θα μπω στον κόπο να κάνω κανένα σχολιασμό.»

 

Διαφήμιση
Διαφήμιση