HomeΚΡΗΤΗΗ επίθεση στον Π. Ινιωτάκη έγινε με σκοπό τη «μόνιμη ζημιά» λένε οι γιατροί

Η επίθεση στον Π. Ινιωτάκη έγινε με σκοπό τη «μόνιμη ζημιά» λένε οι γιατροί

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Η επίθεση που έγινε στον Πέτρο Ινιωτάκη είχε σκοπό να του προκαλέσουν μόνιμη ζημιά σύμφωνα με τους θεράποντες ιατρούς του αντιδημάρχου που σήμερα εξέδωσαν ιατρικό ανακοινωθέν για την πορεία της υγείας του.

Ο κ. Ινιωτάκης νοσηλεύεται από το βράδυ της Τρίτης στο Βενιζέλειο νοσοκομείο μετά την δολοφονική επίθεση αγνώστων σε βάρος του (δείτε εδώ).

Ο διευθυντής της Γναθοχειρουργικής του Βενιζελείου, Γ. Μαστοράκης ανέφερε σε δηλώσεις του ότι «ο τραυματισμός αυτός έγινε με σκοπό να προκαλέσει μόνιμη βλάβη ή και να θέσει σε κίνδυνο τη ζωή του Πέτρου Ινιωτάκη. Είχε πολλά τραύματα

στο κεφάλι και το πρόσωπο. Είχε χτυπηθεί με αμβλύ όργανο, απ’ ότι μάθαμε ήταν σιδερογροθιά, είχε κάταγμα στο ζυγωματικό, είχε οστικές παρασχίδες μέσα στον οφθαλμικό κόμβο και κάταγμα σ’ ένα κομμάτι της κάτω γνάθου. Όλα αυτά όμως έχουν αποκατασταθεί».

Την ίδια ώρα ο γναθοχειρούργος Ι. Λογοθέτης ανέφερε ότι θα μπορούσε να είχε χάσει και την όρασή του.

«Ο σκοπός τους ήταν να προκαλέσουν μόνιμη βλάβη στον κ. Ινιωτάκη. Τα τραύματα αυτά θα μπορούσαν να επιφέρουν και τον θάνατο. Κάτι που θα είχε μεγαλύτερο πρόβλημα και ήταν το πιο πιθανό ήταν να χάσει την όρασή του στο δεξί μάτι», επεσήμανε ο κ. Λογοθέτης ο οποίος παράλληλα τόνισε ότι όλα πήγαν καλά και αποκαταστάθηκαν τα κατάγματα.

«Δεν θα έχει κανένα μετεγχειρητικό πρόβλημα και αν όλα πάνε καλά θα φύγει για το σπίτι του αύριο. Θα χρειαστεί χρόνος για να αποκατασταθεί πλήρως», τόνισε ο κ. Λογοθέτης.

Σε εξέλιξη οι έρευνες

Στα χέρια των αρχών βρίσκεται ένα βίντεο που προέρχεται από κάμερα κλειστού κυκλώματος και δείχνει αυτόν που βρίσκεται πίσω από την άνανδρη επίθεση του αντιδημάρχου Ηρακλείου, Πέτρου Ινιωτάκη (δείτε εδώ).

Οι πληροφορίες αναφέρουν ότι ο δράστης που επιτέθηκε στον Π. Ινιωτάκη είναι ένας ψηλός κουκουλοφόρος ενώ ο ίδιος ο αντιδήμαρχος, μιλώντας στους άνδρες της αστυνομίας, ανέφερε ότι η επίθεση εναντίον του έγινε με μία σιδερογροθιά, κι όχι λοστό που είχε αρχικώς εκτιμηθεί και τον χτυπούσε στο κεφάλι.

Διαφήμιση
Διαφήμιση