HomeΚΡΗΤΗΗ κλεμμένη μοτοσικλέτα «έκαψε» τους τσαντάκηδες

Η κλεμμένη μοτοσικλέτα «έκαψε» τους τσαντάκηδες

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Με ένα κλεμμένο δίκυκλο άρπαζαν τσάντες τις τελευταίες  ημέρες δύο τσαντάκηδες στο Ηράκλειο, στη δράση των οποίων έβαλαν τέλος άνδρες της ομάδας ΔΙΑΣ, στο πλαίσιο ενός τυπικού ελέγχου.

Οι αστυνομικοί ήλεγξαν δύο άνδρες, έναν 28χρονο και έναν 30χρονο που επέβαιναν σε μοτοσικλέτα, η οποία όπως διαπιστώθηκε στην πορεία του ελέγχου, ανήκε σε έναν 42χρονο Ηρακλειώτη και είχε κλαπεί στις 23 Νοεμβρίου.

Οι δύο άνδρες, οι οποίοι και συνελήφθησαν, χρησιμοποιώντας το κλεμμένο δίκυκλο, είχαν αρπάξει από την περασμένη Δευτέρα έως και την Τετάρτη 26 Νοεμβρίου, τουλάχιστον τρεις τσάντες από ανυποψίαστες γυναίκες, αφαιρώντας χρήματα και άλλα προσωπικά αντικείμενα των ιδιοκτητριών.

Οι συλληφθέντες υπέδειξαν, κατά τη διάρκεια της προανάκρισης, κάδους απορριμμάτων σε διάφορα σημεία του Ηρακλείου, όπου και είχαν πετάξει το περιεχόμενο των τσαντών.

Τα αντικείμενα περισυνελέγησαν και αναγνωρίστηκαν από τους κατόχους τους, όπως επίσης η κλεμμένη μοτοσικλέτα επιστράφηκε στον 42χρονο ιδιοκτήτη της. Παράλληλα κατά τη διάρκεια του ελέγχου, οι αστυνομικοί βρήκαν στην κατοχή του ενός από τους δύο συλληφθέντες συσκευασία που περιείχε ηρωίνη βάρους 0,35 γραμμαρίων.

Οι δύο άνδρες αντιμετωπίζουν την κατηγορία της κλοπής και ο 30χρονος επιπλέον την κατηγορία της κατοχής ναρκωτικών ουσιών. Οι διωκτικές αρχές διερευνούν αν οι δύο συλληφθέντες είχαν εμπλακεί και στο παρελθόν σε ανάλογες αξιόποινες πράξεις.

Διαφήμιση
Διαφήμιση