HomeΚΡΗΤΗΗ ΟΒΕΝΗ αποκλείει το κτίριο της Αποκεντρωμένης Διοίκησης

Η ΟΒΕΝΗ αποκλείει το κτίριο της Αποκεντρωμένης Διοίκησης

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Οι Επαγγελματίες, Βιοτέχνες ,Έμποροι και Αυτοκινητιστές έχουν αγγίξει τα όρια τους και αδυνατούν να διαχειριστούν πλέον τα βάρβαρα και αντικοινωνικά – εξοντωτικά μέτρα που εφαρμόζει η κυβέρνηση, μέτρα τα οποία οδηγούν στην απόλυτη φτώχεια, την καταστροφή και την απόγνωση μια ολόκληρη κοινωνία και οικονομία που τα τελευταία χρόνια «ψυχορραγεί».

Η Ομοσπονδία Επαγγελματιών Βιοτεχνών και Εμπόρων Ν. Ηρακλείου  υλοποιώντας την απόφαση του τελευταίου Δ.Σ. της 12ης Νοεμβρίου 2014 συμμετέχει στην κινητοποίηση που έχει εξαγγείλει πανελλαδικά η ΓΣΕΒΕΕ για τη Πέμπτη 27 Νοεμβρίου 2014 ημέρα ψήφισης του προϋπολογισμού στη Βουλή, με Απεργία και  αποκλεισμό του κτιρίου της Αποκεντρωμένης Διοίκησης Κρήτης.

Σημειώνουμε ότι η κινητοποίηση της Πέμπτης θα έχει Παγκρήτιο χαρακτήρα με τη συμμετοχή των Δ.Σ. των ΟΕΒΕ Κρήτης (Χανίων, Ρεθύμνου και Λασιθίου).

Καλούμε όλους τους συναδέλφους να συμμετέχουν στην απεργιακή κινητοποίηση. Είναι απαραίτητο όσο ποτέ να αντιδράσουμε με κάθε τρόπο, προκειμένου τα αιτήματα και οι προτάσεις μας για ζητήματα όπως το φορολογικό, το ασφαλιστικό, το ΚΕΑΟ, ΕΝΦΙΑ, κόκκινα δάνεια, χρηματοδότηση ΜΜΕ και άλλα, να ληφθούν σοβαρά υπόψη από την Κυβέρνηση.

ΌΛΟΙ ΜΑΖΙ ΣΤΗΝ ΑΠΟΚΕΝΤΡΩΜΕΝΗ ΔΙΟΙΚΗΣΗ ΚΡΗΤΗΣ

(παραλιακή λεωφόρος Ηρακλείου- ενετικά τείχη)

ΤΗΝ ΠΕΜΠΤΗ 27/11/2014  ΣΤΙΣ 8 ΠΜ

“ΛΕΜΕ ΟΧΙ ΣΤΟΝ ΑΦΑΝΙΣΜΟ ΜΑΣ”

Διαφήμιση
Διαφήμιση