HomeΚΡΗΤΗΔίωξη για οπλοφορία και προκαταρκτική εξέταση για την εγκατάλειψη

Δίωξη για οπλοφορία και προκαταρκτική εξέταση για την εγκατάλειψη

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Ελεύθερος αφέθηκε ο 45χρονος ο οποίος πέρασε σήμερα το πρωί το κατώφλι του εισαγγελέα προκειμένου να απολογηθεί για την εγκατάλειψη της 47χρονης εργαζόμενης στο χώρο της καθαριότητας που φέρεται να τραυμάτισε με το αυτοκίνητό του και να την εγκατέλειψε.

Αξίζει να σημειωθεί ότι οι αστυνομικές αρχές έφτασαν στην σύλληψη του 45χρονου μετά από αξιοποίηση πληροφοριών ενώ κατά την έρευνα που έκαναν είδαν ότι το αυτοκίνητό του, μία μολυβί BMW, έφερε ίχνη τροχαίου (δείτε εδώ).

Ωστόσο, πληροφορίες θέλουν την ώρα του ατυχήματος ο κατηγορούμενος να είχε καταναλώσει μεγάλη ποσότητα αλκοόλ.

Σήμερα, ο εισαγγελέας θέλοντας να έχει μία πιο ξεκάθαρη εικόνα για το τι ακριβώς συνέβη έδωσε παραγγελία να γίνει προκαταρκτική εξέταση για τις συνθήκες του τροχαίου.

Το ατύχημα

Το ατύχημα συνέβη στην οδό Μαυσώλου, στο ύψος νυχτερινού κέντρου προς την Βιομηχανική Περιοχή, όταν το απορριμματοφόρο στο οποίο βρισκόταν η 47χρονη εργαζόμενη μαζί με δύο ακόμα άτομα, σταμάτησε για την περισυλλογή των απορριμμάτων ενός κάδου (δείτε εδώ)

Η 47χρονη είχε κατέβει κι έλεγχε αν είχε τοποθετηθεί σωστά ο κάδος όταν μία μολυβί BMW είδε το απορριμματοφόρο σταματημένο μπροστά από το νυχτερινό κέντρο, ανάπτυξε ταχύτητα και μπήκε στο αντίθετο ρεύμα για να το περάσει.

Μαζί του όμως πήρε και την… 47χρονη, η οποία «έπεσε» στο παμπρίζ με το αυτοκίνητο να την «πετάει» 15 μέτρα μακριά και να γίνει… καπνός.

Στο σημείο επικράτησε πανικός, έσπευσε το ασθενοφόρο και μετέφερε την άτυχη γυναίκα στο νοσοκομείο, η οποία φέρει κατάγματα στο αριστερό χέρι και πόδι.

 

Δίωξη για την οπλοφορία

Ο 45χρονος όμως δεν έφυγε με… άδεια χέρια από τα δικαστήρια καθώς κατά την έρευνα που έκαναν οι αστυνομικές αρχές βρήκαν ότι είχε μία καραμπίνα χωρίς να έχει την απαιτούμενη άδεια.

Το αποτέλεσμα ήταν ο εισαγγελέας να του ασκήσει δίωξη για παράνομη οπλοφορία καραμπίνας ενώ τον παρέπεμψε να δικαστεί στο Αυτόφωρο Μονομελές Πλημμελειοδικείου. Ο ίδιος ζήτησε κι έλαβε τριήμερη αναβολή κι έτσι θα βρεθεί ενώπιον του Δικαστηρίου τη Δευτέρα το μεσημέρι.

Διαφήμιση
Διαφήμιση