HomeΚΡΗΤΗΟ Νότης Μαριάς στο Ντίσελντορφ για τις γερμανικές αποζημιώσεις

Ο Νότης Μαριάς στο Ντίσελντορφ για τις γερμανικές αποζημιώσεις

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Στο Ντίσελντορφ της Γερμανίας μεταβαίνει αύριο Κυριακή 16/11/2014 ο Αντιπρόεδρος των Ευρωπαίων Αντιφεντεραλιστών και Επικεφαλής του Πολιτικού Κινήματος Αντιμνημονιακοί Πολίτες, Ευρωβουλευτής Νότης Μαριάς προκειμένου να συμμετάσχει ως ομιλητής σε εκδήλωση για τις γερμανικές αποζημιώσεις.

Στην ομιλία του ο Νότης Μαριάς αναμένεται να μιλήσει για το σύνολο των οφειλών της Γερμανίας προς την Ελλάδα δηλαδή τις γερμανικές πολεμικές επανορθώσεις, το αναγκαστικό κατοχικό δάνειο, τις αποζημιώσεις των συγγενών των θυμάτων των εκτελεσθέντων από τα ναζιστικά στρατεύματα κατά τη διάρκεια της γερμανικής κατοχής, την επιστροφή των κλεμμένων από τους ναζί αρχαιολογικών θησαυρών, την εκτέλεση της δικαστικής απόφασης για το Δίστομο κλπ.

Επίσης ο Νότης Μαριάς θα μιλήσει για τη σύναψη Συνθήκης Ειρήνης Ελλάδας-Ο.Δ. Γερμανίας και θα ενημερώσει τους συμμετέχοντες στην εκδήλωση για τις ενέργειες που έχει κάνει στο Ελληνικό και Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο για το ζήτημα των γερμανικών οφειλών με ιδιαίτερη έμφαση στην πρότασή του για διοργάνωση δημόσιας ακρόασης από το Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο υπό την αιγίδα της Επιτροπής Αναφορών για τις οφειλές της Γερμανίας προς την Ελλάδα.

Η εκδήλωση θα διεξαχθεί στο Ενοριακό Κέντρο Αγίου Ανδρέα στο Ντίσελντορφ της Γερμανίας την Κυριακή 16/11/2014 στις 16:00.

Επισυνάπτεται βίντεο με ομιλίες του Νότη Μαριά στο Ελληνικό Κοινοβούλιο και στην Ευρωβουλή για τις οφειλές της Γερμανίας προς την Ελλάδα.

http://www.youtube.com/watch?v=vB2yhGH182w&feature=youtu.be

 

 

 

 

 

 

Διαφήμιση
Διαφήμιση