HomeΚΡΗΤΗΟι συνταξιούχοι στους δρόμους

Οι συνταξιούχοι στους δρόμους

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Η Ένωση Συνταξιούχων ΙΚΑ Νομού Ηρακλείου Κρήτης παίρνοντας υπ’ όψη τα σοβαρά και χρονίζοντα προβλήματα των συνταξιούχων όλων των ταμείων και με βάση τα διατυπωμένα αιτήματα τους για:

  • ΑΜΕΣΗ ΕΠΑΝΑΦΟΡΑ ΤΩΝ ΔΩΡΩΝ ΚΑΙ ΤΟΥ ΕΠΙΔΟΜΑΤΟΣ ΑΔΕΙΑΣ.
  • ΚΑΜΙΑ ΠΕΡΙΚΟΠΗ ΣΕ ΚΥΡΙΕΣ ΚΑΙ ΕΠΙΚΟΥΡΙΚΕΣ ΣΥΝΤΑΞΕΙΣ.
  • ΕΠΑΝΑΦΟΡΑ ΤΟΥ ΕΚΑΣ ΣΤΟΥΣ ΚΑΤΩ ΑΠΟ 65 ΧΡΟΝΩΝ.
  • ΑΜΕΣΗ ΕΚΔΟΣΗ ΚΥΡΙΩΝ ΚΑΙ ΕΠΙΚΟΥΡΙΚΩΝ ΣΥΝΤΑΞΕΩΝ.
  • ΕΠΑΝΑΦΟΡΑ ΤΩΝ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΩΝ ΛΟΥΤΡΟΘΕΡΑΠΕΙΩΝ ΚΑΙ ΚΟΙΝΩΝΙΚΟΥ ΤΟΥΡΙΣΜΟΥ.
  • ΑΜΕΣΗ ΣΥΝΤΑΞΙΟΔΟΤΗΣΗ ΣΤΟΥΣ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΕΣ ΠΟΥ ΘΕΜΕΛΙΩΝΟΥΝ ΔΙΚΑΙΩΜΑ.
  • ΚΑΛΥΨΗ ΣΕ ΦΑΡΜΑΚΑ, ΙΑΤΡΙΚΕΣ ΕΞΕΤΑΣΕΙΣ, ΘΕΡΑΠΕΙΑ ΔΩΡΕΑΝ ΣΕ ΟΣΟΥΣ ΤΟ ΕΧΟΥΝ ΑΝΑΓΚΗ ΧΩΡΙΣ ΠΡΟΫΠΟΘΕΣΕΙΣ ΚΑΙ ΠΡΟΑΠΑΙΤΟΥΜΕΝΑ

και εκτιμώντας ότι μέχρι στιγμής δεν έχει δοθεί καμία θετική απάντηση σ’ αυτά από την κυβέρνηση, που οδηγεί τους συνταξιούχους στην εξαθλίωση κάτω από τις βάρβαρες αντεργατικές – αντιλαϊκές πολιτικές που επιβάλει με εντολή της Ευρ. Ένωσης προς όφελος του κεφαλαίου, αποφάσισαν να συμμετέχει σε μια σειρά αγωνιστικών κινητοποιήσεων με αρχή την Πανελλαδική Πανεργατική Απεργία 27 Νοέμβρη 2014 με συγκέντρωση στην Πλατεία Ελευθερίας 10 π.μ.

Το αγωνιστικό αυτό κάλεσμα της Ένωσης Συνταξιούχων ΙΚΑ Ηρακλείου απευθύνεται σε όλους τους συνταξιούχους και τους καλεί να το αγκαλιάσουν. Να δώσουν το παρόν στον αγώνα για τη λύση των προβλημάτων μας που ταλανίζουν την Εργατική Τάξη και τις λαϊκές οικογένειες.

Ραντεβού στον αγώνα. Μην ανέχεστε το μικρότερο κακό γιατί φέρνει στο προσκήνιο νέα επίθεση. Μην μειώνεις τις απαιτήσεις σου !  Κανένας αγώνας δεν πάει χαμένος. Χαμένοι αγώνες είναι αυτοί που δεν γίνονται. Καμιά νέα παρέμβαση στο κοινωνικοασφαλιστικό σύστημα. Είναι αιτία πολέμου !

Διαφήμιση
Διαφήμιση