HomeΚΡΗΤΗΣχεδόν 1 κιλό (έγιναν) καπνός – Συνελήφθη 25χρονος

Σχεδόν 1 κιλό (έγιναν) καπνός – Συνελήφθη 25χρονος

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Σχεδόν ένα κιλό παράνομο καπνό είχε πάνω του 25χρονος Αλβανός, ο οποίος συνελήφθη από αστυνομικούς  του τμήματος Αποκορωνού Χανίων.

Σε έρευνα που έκαναν αστυνομικοί σε 25χρονο βρήκαν συσκευασία με κομμένο καπνό, που δεν έφερε ταινία φορολόγησης βάρους 900 γραμμαρίων.

Ο νεαρός οδηγήθηκε στον Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Χανίων.

Το δελτίο τύπου της αστυνομίας αναφέρει τα εξής:

Συνελήφθη, χθες (10.11.2014) το απόγευμα, σε περιοχή του Δήμου Χανίων, από αστυνομικούς του Τμήματος Αστυνομικών Επιχειρήσεων Αποκορώνου, 25χρονος αλλοδαπός υπήκοος Αλβανίας, για παραβάσεις της Νομοθεσίας περί τελωνειακού κώδικα.

Ειδικότερα, στο πλαίσιο στοχευμένων ενεργειών και δράσεων, για την καταπολέμηση της παράνομης πώλησης καπνού, πραγματοποιήθηκε έλεγχος από αστυνομικούς της ανωτέρω Υπηρεσίας, στο συλληφθέντα, κατά τη διάρκεια του οποίου βρέθηκε στην κατοχή του και κατασχέθηκε μία συσκευασία που περιείχε κομμένο καπνό, η οποία δεν έφερε την ειδική ταινία φορολόγησης, συνολικού βάρους 900 γραμμαρίων.

Η προανάκριση διενεργείται από το Αστυνομικό Τμήμα Σούδας, ενώ ο  συλληφθείς οδηγήθηκε στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Χανίων.

 

 

 

Διαφήμιση
Διαφήμιση