HomeΚΡΗΤΗ«Ούτε μία μέρα χαμένη για τον ΒΟΑΚ» – Τι είπαν Χρυσοχοΐδης και Αρναουτάκης

«Ούτε μία μέρα χαμένη για τον ΒΟΑΚ» – Τι είπαν Χρυσοχοΐδης και Αρναουτάκης

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Ούτε μία μέρα χαμένη δεν θ’ αφήσουμε για τον ΒΟΑΚ ανέφερε μετά τη συνάντησή του με τον υπουργό Υποδομών, Μιχάλη Χρυσοχοΐδη, ο περιφερειάρχης Σταύρος Αρναουτάκης.

Οι δύο άνδρες συναντήθηκαν στην Αθήνα και συγκεκριμένα στο υπουργείο με τον περιφερειάρχη να κάνει ένα ταξίδι – αστραπή για να πιέσει τον κ. Χρυσοχοΐδη μετά τις δεσμεύσεις που έλαβε κατά την επίσκεψή του στην Κρήτη (δείτε εδώ).

«Θα γίνουν προσπάθειες και από την Περιφέρεια για να τρέξει όσο γίνεται γρηγορότερα το θέμα του ΒΟΑΚ καθώς αποτελεί άμεση προτεραιότητα για τον τόπο μας», ανέφερε σε δηλώσεις του ο κ. Αρναουτάκης ενώ ανέφερε πως είναι διατεθειμένος να ανεβαίνει δύο φορές την βδομάδα στην Αθήνα για να πιέζει το υπουργείο.

Από την πλευρά του ο κ. Χρυσοχοΐδης ανέφερε σε δηλώσεις του προς τους δημοσιογράφους:

«Είχαμε σήμερα το πρωί μια συνεργασία, σε συνέχεια της συνάντησης που είχαμε στο Ηράκλειο με τον κύριο Αρναουτάκη.

Ξεκινάμε πολύ γρήγορα να οργανώσουμε την εφαρμογή όσων είπαμε.

Για μένα προτεραιότητα έχει η ασφάλεια των ανθρώπων, η ασφάλεια των πολιτών, για αυτό ένα πρώτο ζήτημα που κουβεντιάσαμε ήταν το θέμα της οδικής ασφάλειας στο ΒΟΑΚ και συνολικότερο στο οδικό δίκτυο της Κρήτης, με κάποιες παρεμβάσεις, που θα χρηματοδοτήσουμε την Περιφέρεια, για να τις κατασκευάσει και να επέμβει αμέσως.

Για μένα έχει μεγάλη σημασία γρήγορα να ξεκινήσουμε τις εργασίες, αφού ολοκληρώσουμε τις μελέτες στο »Νίκος Καζαντζάκης». Το αεροδρόμιο χρειάζεται παρεμβάσεις, οποίες θα το κάνουν λειτουργικότερο και θα μπορέσουμε έτσι, τα επόμενα χρόνια μέχρι να κατασκευαστεί το νέο αεροδρόμιο του Καστελίου, το αεροδρόμιο να είναι λειτουργικό, να μπορεί να υποδέχεται με αξιοπρέπεια, λειτουργικότητα  και ασφάλεια τους επιβάτες και να εξυπηρετεί όλο και περισσότερο τους επισκέπτες. Βέβαια όσον αφορά το μεγάλο θέμα του ΒΟΑΚ, το δρομολογούμε, το τρέχουμε. Θα έχουμε σύντομα νέα, ώστε το επόμενο χρονικό διάστημα να ξεκινήσουμε την διαδικασία της μελέτης, για να προχωρήσουμε».

Διαφήμιση
Διαφήμιση