HomeΚΡΗΤΗΝέοι στόχοι για το Κοινωνικό Παντοπωλείο από την Επιτροπή Διαχείρισης

Νέοι στόχοι για το Κοινωνικό Παντοπωλείο από την Επιτροπή Διαχείρισης

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Με πολλούς στόχους και διάθεση για προσφορά ξεκινά η νέα Επιτροπή Διαχείρισης του Κοινωνικού Παντοπωλείου Ιεράπετρας μετά την παραλαβή που έγινε στην πρόσφατη συνεδρίαση κατά την οποία παραβρέθηκαν και ο απερχόμενος πρόεδρος της Επιτροπής Διαχείρισης, πρώην δήμαρχος, κ. Σ. Αναστασάκης, ο απερχόμενος συντονιστής διαχειριστής, κ. Χ. Κανάκης και μέλη της απερχόμενης και της νέας διαχειριστικής επιτροπής.

Μετά τη σχετική ενημέρωση που έγινε από τον κ. Κανάκη σχετικά με τη δραστηριότητα του Κοινωνικού Παντοπωλείου τα τελευταία τέσσερα περίπου χρόνια, έγινε η διαδικασία παράδοσης και παραλαβής στη νέα διαχειριστική επιτροπή, πρόεδρος της οποίας είναι ο αντιδήμαρχος, κ. Μανώλης Φραγκούλης και συντονίστρια – διαχειρίστρια, η κα. Κική Χασάπη – Φρονιμάκη.

Όπως τονίστηκε τόσο από τον νέο πρόεδρο και την νέα συντονίστρια όσο και από τα μέλη της νέας επιτροπής το Κοινωνικό Παντοπωλείο Ιεράπετρας καλείται να συνεχίσει το σημαντικό έργο του για την υποστήριξη ευαίσθητων πληθυσμιακά ομάδων και την παροχή ευκαιριών επανένταξης και κοινωνικής ενσωμάτωσης. Στόχο δεν αποτελεί μόνο η παροχή τροφίμων και ειδών πρώτης ανάγκης, αλλά και η παροχή ευκαιριών για ένταξη στο κοινωνικό σύνολο και στην παραγωγική τάξη σε περιπτώσεις που υπάρχουν οι απαιτούμενες προϋποθέσεις.

Όπως ανέφερε συγκεκριμένα ο κ. Φραγκούλης «η προηγούμενη διαχειριστική επιτροπή και ο κ. Κανάκης αφήνουν πίσω τους ένα σπουδαίο έργο το οποίο εμείς έχουμε την ευθύνη και την υποχρέωση να το συνεχίσουμε και να το εξελίξουμε. Με την εποικοδομητική συνεργασία με όλα τα μέλη της διαχειριστικής επιτροπής, με πολλή διάθεση για προσφορά και πολλούς νέους στόχους ξεκινάμε την προσπάθειά μας με απώτερο σκοπό να μπορέσουμε να προσφέρουμε σε συμπολίτες μας αυτά που η κρίση τους στερεί».

Τέλος, όπως επισήμανε και η νέα συντονίστρια, κα. Χασάπη «το Κοινωνικό Παντοπωλείο της Ιεράπετρας αποτελεί την έμπρακτη απόδειξη του πόσο δυνατός είναι ο εθελοντισμός στην πόλη μας. Στήθηκε στο παρελθόν από ανθρώπους που δούλεψαν εθελοντικά, υποστηρίχθηκε όλα αυτά τα χρόνια από επιχειρήσεις που προσέφεραν εθελοντικά και τώρα καλούμαστε να συνεχίσουμε αυτή την μέχρι τώρα προσπάθεια, θέτοντας βάσεις για την περαιτέρω εξέλιξή του με τρόπο που θα ωφελήσει συνανθρώπους μας, δίνοντάς ευκαιρίες βελτίωσης της καθημερινότητας τους».

Διαφήμιση
Διαφήμιση