HomeΚΡΗΤΗ«Καμπάνα» για επίθεση σε αστυνομικό – Του είπε να φύγει από το τμήμα και δεν έφευγε

«Καμπάνα» για επίθεση σε αστυνομικό – Του είπε να φύγει από το τμήμα και δεν έφευγε

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Καταδικάστηκε ένας νεαρός άνδρας από το Αυτόφωρο Τριμελές Πλημμελειοδικείο Ηρακλείου για εξύβριση και επίθεση σε αστυνομικό.

Το περιστατικό συνέβη το βράδυ της 28ης Οκτωβρίου όταν οι άνδρες της αστυνομίας προσήγαγαν τον νεαρό στο Α’ αστυνομικό τμήμα καθώς φαίνεται ότι είχε εμπλακεί σε ένα επεισόδιο στην πλατεία Ελευθερίας.

Σύμφωνα με σημερινό δημοσίευμα, ο αστυνομικός της υπηρεσίας ύστερα από λίγη ώρα ενημέρωσε τον νεαρό άνδρα ότι ήταν ελεύθερος καθώς δεν θέλησε κανένας να υποβάλει μήνυση για το επεισόδιο.

Εκείνος όμως – έχοντας καταναλώσει ποσότητα αλκοόλ – όχι μόνο αρνήθηκε να φύγει από το τμήμα αλλά έβρισε και επιτέθηκε στον αστυνομικό.

Σύμφωνα με τα όσα είπε σήμερα στο δικαστήριο ο αστυνομικός η επίθεση που δέχθηκε από τον νεαρό δεν ήταν επί προσωπικού αλλά εναντίον της στολής που φορούσε.

Ο ίδιος πάντως υποστήριξε πως όντως είχε καταναλώσει αλκοόλ και ενοχλήθηκε για τον τρόπο που του είχαν φερθεί στο τμήμα.

Το δικαστήριο τον καταδίκασε, χωρίς να του αναγνωρίσει κανένα ελαφρυντικό, και του επέβαλε ποινή φυλάκισης 9 μηνών με τριετή αναστολή.

Διαφήμιση
Διαφήμιση