HomeΚΡΗΤΗΦρίκη: Έβαλε κρυφή κάμερα σε γυναικείες τουαλέτες

Φρίκη: Έβαλε κρυφή κάμερα σε γυναικείες τουαλέτες

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Φρίκη προκαλεί η είδηση που έρχεται από την Ιεράπετρα και αφορά έναν 47χρονο ο οποίος συνελήφθη χθες επειδή παρακολουθούσε γυναίκες που βρίσκονταν σε τουαλέτα δημόσιου κτιριακού συγκροτήματος.

Σύμφωνα με σημερινό δημοσίευμα, ένας 47χρονος εδώ και αρκετό καιρό είχε τοποθετήσει μία κρυφή κάμερα σε τουαλέτες δημόσιου κτιρίου και παρακολουθούσε όσες γυναίκες έμπαιναν στον χώρο.

Μία γυναίκα όμως φαίνεται να παρατήρησε την κρυφή κάμερα και να εντόπισε τον 47χρονο κάνοντάς του παρατήρηση. Εκείνος φαίνεται πως δεν της έδωσε σημασία και συνέχισε την άρρωστη ασχολία του.

Η συγκεκριμένη γυναίκα βλέποντας ότι ο 47χρονος συνέχιζε την… δράση του, τον κατήγγειλε στην αστυνομία η οποία μετά από έρευνα διαπίστωσε ότι η καταγγελία ευσταθούσε.

Οι αστυνομικοί βρήκαν την κάμερα αλλά και τον 47χρονο τον οποίον και συνέλαβαν.

Ο ίδιος, ο οποίος είναι παντρεμένος με παιδιά, παραδέχθηκε την πράξη του στην αστυνομία.

Αναλυτικά η ανακοίνωση της αστυνομίας:

Συνελήφθη, χθες (06.11.2014) το πρωί στο Δήμο Ιεράπετρας, από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφάλειας Ιεράπετρας, 47χρονος ημεδαπός, ο οποίος κατηγορείται για παραβίαση της Νομοθεσίας περί προσωπικών δεδομένων.

Ειδικότερα, σύμφωνα με καταγγελία 23χρονης ημεδαπής, ο 47χρονος είχε τοποθετήσει συσκευή καταγραφής ψηφιακών δεδομένων (βιντεοκάμερα), εντός κοινόχρηστης τουαλέτας γυναικών, σε κτιριακό συγκρότημα ιδιωτικών επιχειρήσεων, με  την οποία κατέγραφε ευαίσθητα δεδομένα προσωπικού χαρακτήρα, σχετιζόμενα με το πεδίο της υγείας και της γενετήσιας ζωής.

Ψηφιακή συσκευή καταγραφής κατασχέθηκε.

Προανάκριση διενεργεί το Τμήμα Ασφάλειας Ιεράπετρας, ενώ ο συλληφθείς, οδηγήθηκε στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Ηρακλείου.

Διαφήμιση
Διαφήμιση