HomeΚΡΗΤΗΟ Λ. Αυγενάκης για τα «κόκκινα» δάνεια

Ο Λ. Αυγενάκης για τα «κόκκινα» δάνεια

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Ανακοίνωση του Βουλευτή Ηρακλείου Λευτέρη Αυγενάκη για την πρόταση ρύθμισης για τα «κόκκινα» επιχειρηματικά δάνεια που κατατέθηκε στη Βουλή:

«Χαιρετίζω με ικανοποίηση την ενέργεια της Κυβέρνησης για την ρύθμιση χρεών μικρών επιχειρήσεων και επαγγελματιών που κατατέθηκε στη Βουλή.

Με ξεκάθαρες και γρήγορες  διαδικασίες, συνυπολογίζοντας για πρώτη φορά και οφειλές σε Φορείς Κοινωνικής Ασφάλισης, θα μπορέσουν να διασωθούν χιλιάδες μικρές επιχειρήσεις που αδιαμφισβήτητα αποτελούν τη ραχοκοκαλιά της οικονομίας μας.

Η νομοθετική πρωτοβουλία της Κυβέρνησης πρόκειται να δώσει σε εκατοντάδες χιλιάδες επιχειρήσεις μια δεύτερη ευκαιρία για ένα νέο ξεκίνημα, παράλληλα με το μακροπρόθεσμο δημοσιονομικό όφελος εκατοντάδων εκ. ευρώ για την ελληνική οικονομία.

Τώρα είναι η σειρά των Τραπεζών, μετά τα ενθαρρυντικά αποτελέσματα των stress tests, να αποδείξουν εμπράκτως πως αυτό μεταφέρεται στην αγορά και στους χιλιάδες πελάτες τους.

Τις επόμενες ημέρες θα έχουμε την ευκαιρία να βελτιώσουμε ακόμα περισσότερο τις διατάξεις του προτεινόμενου σχεδίου Νόμου, συζητώντας και καταθέτοντας επιπλέον  προτάσεις και παρατηρήσεις.»

Διαφήμιση
Διαφήμιση