HomeΚΡΗΤΗΚυκλοφοριακό κομφούζιο στην έξοδο της εθνικής

Κυκλοφοριακό κομφούζιο στην έξοδο της εθνικής

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Για άλλο ένα απόγευμα πολλοί οδηγοί πέρασαν το χρόνο τους στο αυτοκίνητο ακινητοποιημένοι εξαιτίας της έλλειψης λειτουργίας φαναριών στην έξοδο για Άγιο Νικόλαο στη λεωφόρο Κνωσού. Σε ώρες αιχμής επικρατεί κυκλοφοριακό χάος με μποτιλιάρισμα, κορναρίσματα, εκνευρισμούς και φωνές, ενώ όλα θα λύνονταν δια μαγείας αν έμπαιναν σε λειτουργία οι φωτεινοί σηματοδότες.

Αναγνώστης του cretapost  έστειλε την άποψή του κάνοντας γνωστό το συγκεκριμένο ζήτημα:

Αγαπητό cretapost,

είμαστε εδώ και ένα τέταρτο ακινητοποιημένοι πάνω στην Κνωσού στη γέφυρα, στην έξοδο για Άγιο Νικόλαο και γύρω μας επικρατεί ένα χάος από κορναρίσματα. Όλα θα είχαν λυθεί αυτόματα αν λειτουργούσαν αυτά τα φανάρια, που κάποιος τα έβαλε εκεί για να λειτουργούν κάπου κάπου και όχι για να διακοσμούν το δρόμο. Ιδίως τα απογεύματα που όλοι οι γονείς συνοδεύουμε τα παιδιά μας στις δραστηριότητές τους ζούμε σκηνές από δρόμους του…Δελχί!

Ας φτιαχτούν πια αυτά τα δύσμοιρα τα φανάρια και ας πάμε και μεις στις δουλειές μας με ηρεμία! Ας προνοήσει αυτό το κράτος για τους πολίτες του και όχι μόνο να μας φεσώνει με ό,τι φόρο υπάρχει στην οικουμένη!

Με τιμή

Λ.Χ.

 

Διαφήμιση
Διαφήμιση