HomeΚΡΗΤΗMεγάλες εκπτώσεις, «μικρές» τσέπες – Ανοιχτά την Κυριακή

Mεγάλες εκπτώσεις, «μικρές» τσέπες – Ανοιχτά την Κυριακή

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Από σήμερα, Σάββατο, έως και τη Δευτέρα 10 Νοεμβρίου ισχύουν οι ενδιάμεσες φθινοπωρινές εκπτώσεις.

Κατά τη διάρκεια των εκπτώσεων, πέραν της αναγραφής της παλαιάς και νέας τιμής των αγαθών και υπηρεσιών που πωλούνται με έκπτωση, επιτρέπεται και η αναγραφή ποσοστού έκπτωσης.

Οι έμποροι δεν περιμένουν… εντυπωσιακά αποτελέσματα, αφού πλησιάζει η περίοδος των χριστουγεννιάτικων γιορτών και λίγοι είναι εκείνοι οι καταναλωτές που έχουν να διαθέσουν σήμερα χρήματα για «επιπλέον» εκπτώσεις. Αντίθετα, περιμένουν την γιορτινή περίοδο για να… ρεφάρουν.

 

Κυριακή… ανοιχτά

Την ώρα που γίνονται όλα αυτά, το άνοιγμα των καταστημάτων τις Κυριακές φέρνει ξανά σε «θέσεις μάχης» τους εργαζόμενους. Κάθετα αντίθετοι στο άνοιγμα των εμπορικών καταστημάτων τις Κυριακές εμφανίζονται τα μέλη του Σωματείου Ιδιωτικών Υπαλλήλων Νομού Ηράκλειου.

Βάσει του άρθρου 16 παρ. 1 του Ν.4177/2013, στο διάστημα των εκπτώσεων τα εμπορικά καταστήματα θα παραμείνουν ανοιχτά την Κυριακή 2 Νοεμβρίου με προτεινόμενο, από τον Εμπορικό Σύλλογο, ωράριο 11:00-18:00.

 

Σύγκρουση για την Κυριακή

Με απεργία απαντά το σωματείο ιδιωτικών υπαλλήλων στην κυριακάτικη λειτουργία των καταστημάτων στις 2 Νοεμβρίου του 2014. Όπως είπε χαρακτηριστικά ο πρόεδρος Δημόκριτος Σαλούστρος μιλώντας στον 9,84 δεν έχει νόημα να περιφρουρεί το σωματείο τα καταστήματα που παρα τις αντιδράσεις θα λειτουργήσουν. Παράλληλα απαντώντας σε όσους εμπόρους υποστηρίζουν ότι ανοίγουν για να ζεστάνουν τα ταμεία, τονίζει ότι την απάντηση δίνουν οι ανύπαρκτες εισπράξεις και τα νέα λουκέτα στην αγορά.

Διαφήμιση
Διαφήμιση