HomeΚΡΗΤΗΓια τα… μάτια του υπεξαίρεσε το ταμείο της τράπεζας

Για τα… μάτια του υπεξαίρεσε το ταμείο της τράπεζας

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Στο εδώλιο του κατηγορουμένου του Τριμελούς Εφετείου Κακουργημάτων, θα καθίσει μια ταμίας η οποία για τα… μάτια του έρωτά της υπεξαίρεσε 400.000 ευρώ.

Το περιστατικό συνέβη στην Τράπεζα Πύργου όπου εργαζόταν η 37χρονη η οποία διατηρούσε ερωτικό δεσμό με 49χρονο επιχειρηματία που είναι και συγκατηγορούμενός της, σύμφωνα με βούλευμα του Συμβουλίου Εφετών.

Η υπόθεση τότε είχε αναστατώσει την τοπική κοινωνία.

Η 37χρονη κατά την απολογία της είχε εμφανιστεί μεταμελημένη για την πράξη της και ισχυρίστηκε ότι η παθολογική της αγάπη για τον 49χρονο την οδήγησε σ’ αυτό διάβημα.

Ανέφερε ότι ο 49χρονος αντιμετώπιζε σοβαρά προβλήματα με την εταιρία του και της ζήτησε να τον… βοηθήσει με ένα συγκεκριμένο ποσό δίνοντάς της την υπόσχεση ότι το γρηγορότερο θα επέστρεφε τα χρήματα.

Στη συνέχεια όμως της ξαναζήτησε κι άλλα χρήματα λέγοντάς της ότι θα πάρει δάνειο για να καλύψει το χρέος.

Κατά την απολογία της η 37χρονη υπογράμμισε ότι από αυτή την ιστορία καταστράφηκε και η ίδια οικονομικά καθώς έπρεπε να επιστρέψει στην τράπεζα μέρος του ποσού που είχε υπεξαιρέσει.

Από την άλλα πλευρά όμως ο 49χρονος κατά την απολογία του ισχυρίστηκε ότι δεν γνώριζε τίποτα για την υπεξαίρεση και διέψευσε ότι είχε ζητήσει από τη φίλη του αυτά τα ποσά.

Διαφήμιση
Διαφήμιση