HomeΚΡΗΤΗΣύσκεψη για τον  κοινωνικό αθλητισμό

Σύσκεψη για τον  κοινωνικό αθλητισμό

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Η Διεύθυνση Δημόσιας Υγείας & Κοινωνικής Μέριμνας της Περιφερειακής Ενότητας Χανίων, στο πλαίσιο των έντονων προβλημάτων που έχει δημιουργήσει η κοινωνικοοικονομική κρίση στις ευπαθείς ομάδες της κοινωνίας μας  και παράλληλα με τις πρωτοποριακές δράσεις αρωγής που έχει αναπτύξει μέχρι σήμερα η Περιφέρεια Κρήτης / Διεύθυνση Κοινωνικής Μέριμνας (Κοινωνικό Παντοπωλείο, Κοινωνικό Φροντιστήριο κ.τ.λ.) πρόκειται να προβεί στην υλοποίηση ανάλογων δράσεων, όσο αφορά στην Περιφερειακή μας Ενότητα.

Ως εκ τούτου προτείνει μια καινοτόμο δράση, αυτή του Κοινωνικού Αθλητισμού.  Πρόκειται για την υποστήριξη των παιδιών απόρων οικογενειών που επιθυμούν την εκμάθηση ενός αθλήματος, αλλά οι οικογένειες δεν έχουν την οικονομική ευχέρεια να καλύψουν την επιθυμία τους αυτή. Η υποστήριξή μας αφορά στην Δωρεάν συμμετοχή των παιδιών σε Ακαδημίες εκμάθησης διαφόρων αθλημάτων (Ποδοσφαίρου, Μπάσκετ, Βόλεϊ, Κολύμβησης, Καράτε, Στίβου, Τένις).

Για την υλοποίηση του παραπάνω εγχειρήματος ζήτησε την αρωγή των Ενώσεων και Αθλητικών Σωματείων της Π.Ε. Χανίων για τα αθλήματα του Μπάσκετ, Βόλεϊ, Κολύμβησης, Καράτε, Στίβου, Τένις και του Ποδοσφαίρου  (τα οποία προσκλήθηκαν με την αριθμ. 5925/23.10.2014 επιστολή του Αντιπεριφερειάρχη Χανίων Κου Απόστολου Βουλγαράκη,  είτε ηλεκτρονικά είτε τηλεφωνικά).

Υπενθυμίζουμε στα παραπάνω Αθλητικά Σωματεία ότι η ενημερωτική συνάντηση θα πραγματοποιηθεί την Παρασκευή 31 Οκτωβρίου 2014 και ώρα 11.00 π.μ., στην αίθουσα συσκέψεων της Περιφερειακής Ενότητας Χανίων.

Διαφήμιση
Διαφήμιση