HomeΚΡΗΤΗΡαντεβού θηλασμού στη… Λότζια

Ραντεβού θηλασμού στη… Λότζια

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Ραντεβού δίνουν όλες οι θηλάζουσες μητέρες στη Λότζια την Κυριακή 2 Νοεμβρίου οι οποίες συμμετέχουν στην εκδήλωση – γιορτή για τον μητρικό θηλασμό.

Πρόκειται για μία εκδήλωση που πραγματοποιεί το Πανελλήνιο Δίκτυο Εθελοντικών Ομάδων Υποστήριξης Μητρικού Θηλασμού και Μητρότητας σε συνεργασία με θηλάζουσες μητέρες και την υποστήριξη της Ανεξάρτητης Ομάδας «Ηράκλειο:Ομάδα Υποστήριξης Μητρικού Θηλασμού και Μητρότητας».

Εκείνη την ημέρα ταυτόχρονα όλες οι μητέρες της Ελλάδος θα θηλάσουν δημόσια.

Σύμφωνα με την ανακοίνωση:

Σε αυτή τη γιορτή συμμετέχουμε, μητέρες από διάφορες πόλεις της Ελλάδας, οι περισσότερες μέλη του Πανελλήνιου Δικτύου Εθελοντικών Ομάδων Υποστήριξης Μητρικού Θηλασμού και Μητρότητας, με σκοπό την προώθηση, υποστήριξη, ενημέρωση, ενθάρρυνση και ανταλλαγή πληροφοριών, σχετικά με το μητρικό θηλασμό, όχι μόνο ως λέξεις σε ένα φυλλάδιο ή σε μια ομιλία, αλλά εμπράκτως ως εικόνα και παρουσία «από μητέρα προς μητέρα». Παράλληλα θα μοιραστεί ενημερωτικό υλικό, θα γίνουν συζητήσεις και θα γνωριστούμε απο κοντα!

Οπως αναφέρεται σε ανακοίνωση: Σας περιμένουμε λοιπόν και φέτος, θηλάζουσες ή μη, μέλλοντες ή υπό σκέψη γονείς, πρώην θηλάζουσες, φίλοι και λοιποί συγγενείς, ΟΛΟΥΣ εσάς που στηρίζετε τον μητρικό θηλασμό ή θέλετε να ενημερωθείτε. Ελάτε να γιορτάσουμε μαζί την Εβδομάδα Μητρικού Θηλασμού. Στο Ηράκλειο η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί, στη ΛΟΤΖΙΑ (Δημαρχείο Ηρακλείου). Αν και ο θηλασμός είναι ελεύθερος και δεν υπακούει σε ωράρια, τα μωράκια που θα θέλουν να θηλάσουν γύρω στις 12.00 θα καταμετρηθούν στον Πανελλαδικό Ταυτόχρονο Δημόσιο Θηλασμό που θα γίνει την ίδια ώρα σε όλες τις πόλεις!

Διαφήμιση
Διαφήμιση