HomeΚΡΗΤΗΑπεργούν για να πάρουν τα χρήματά τους – Η Ένωση τους οφείλει 1 εκ. ευρώ

Απεργούν για να πάρουν τα χρήματά τους – Η Ένωση τους οφείλει 1 εκ. ευρώ

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Οργισμένοι και αγανακτισμένοι δηλώνουν οι εργαζόμενοι της Ένωσης Ηρακλείου που από τη στιγμή που έγινε η στάση πληρωμών της Ένωσης δεν έχουν δει το χρώμα του χρήματος.

Σήμερα οι εργαζόμενοι προχώρησαν σε απεργία καθώς – όπως οι ίδιοι δηλώνουν – έχουν γονατίσει από τα καθημερινά προβλήματα που βιώνουν.

Η Ένωση τους οφείλει δεδουλευμένα αρκετών μηνών που ξεπερνούν συνολικά το 1 εκατομμύριο ευρώ.

Σε ανακοίνωσή τους αναφέρουν ότι βρίσκονται στα όρια της εξαθλίωσης από τα πολλά οικονομικά προβλήματα που αντιμετωπίζουν και ζητούν άμεσα την καταβολή των δεδουλευμένων τους αλλά και την διατήρηση των θέσεων εργασίας τους. Μάλιστα η απεργία άρχισε σήμερα αλλά αναμένεται να συνεχιστεί και αύριο.

227389

Στο πλευρό τους το ΕΚΗ

Στο πλευρό των εργαζομένων της Ένωσης βρίσκεται και το Εργατικό Κέντρο Ηρακλείου.

Σύμφωνα με την ανακοίνωση που εξέδωσε:

Το Εργατικό Κέντρο Ηρακλείου συμπαραστέκεται στο δίκαιο αγώνα των εργαζομένων της Ένωσης Ηρακλείου, που εδώ και πολλούς μήνες έχουν περιέλθει σε τραγική κατάσταση, λόγω της παύσης πληρωμών από την Οργάνωση.

Για άλλη μία φορά, όπως αποδεικνύεται, αυτός που την πληρώνει είναι ο ίδιος ο εργαζόμενος, και μάλιστα στην συγκεκριμένη οργάνωση, οι εργαζόμενοι έχουν πληρώσει το «μάρμαρο» με το ίδιο τους το αίμα, μετά από τα θανατηφόρα δυστυχήματα τους τελευταίους μήνες, αλλά και με αθρόες απολύσεις.

Καλούμε την Διοίκηση της Ένωσης Ηρακλείου, να δώσει λύση άμεσα στα τεράστια προβλήματα των εργαζομένων, καθώς και την Κυβέρνηση να στηρίξει τις Συνεταιριστικές Οργανώσεις της χώρας προς όφελος των παραγωγών και των εργαζομένων.

Διαφήμιση
Διαφήμιση