HomeΚΡΗΤΗKάλεσμα της οικολογικής κίνησης

Kάλεσμα της οικολογικής κίνησης

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Καλούνται όλοι οι συλλόγοι, φορείς, σωματεία και οργανώσεις του Δήμου Αγίου Νικολάου που ενδιαφέρονται για το μέλλον της φύσης, του τοπίου, της κοινωνίας και της «ανάπτυξης» του Δήμου αλλά και της Κρήτης ολόκληρης, να συμμετέχουν στο δημοτικό συμβούλιο του Δήμου Αγίου Νικολάου στις 29/10/14 Τετάρτη και ώρα 17:30 στον 3ο όροφο του ΡΕΞ, όπου θα συζητηθεί το θέμα σχετικά με την έγκριση κατασκευής υβριδικού στην περιοχή του Αζιλακόδασους αλλά και ανεμογεννητριών που επεκτείνεται μέχρι το Ρέθυμνο πάνω στις βουνοκορφές της Κρήτης.

Το θέμα θα συζητηθεί βάση της αίτησης που έγινε στις 23/10/14 με αριθμό πρωτοκόλλου 23199/2014, από την Οικολογική Κίνηση Μιραμβέλλου, τον Πολιτιστικό Σύλλογο Βραχασίου και την Επιτροπή Αγώνα κατα ΒΑΠΕ Βραχασίου.

Για το θέμα θα γίνει προσφυγή στο Συμβούλιο της Επικρατείας όπου καλείται μαζί με τους συλλόγους και φορείς να υπογράψει και ο Δήμος Αγίου Νικολάου.

Ζητάμε την απόφαση του Δήμου Αγίου Νικολάου αύριο Τετάρτη με ελπίδα να είναι θετική για το καλό του τόπου και της κοινωνίας.

Διαφήμιση
Διαφήμιση