HomeΚΡΗΤΗΒαρύ το πένθος για τις ζωές που χάθηκαν στην άσφαλτο

Βαρύ το πένθος για τις ζωές που χάθηκαν στην άσφαλτο

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Θλίψη και οργή κυριαρχούν σήμερα σε όλη την Κρήτη με τους κατοίκους να πενθούν τρεις ζωές που χάθηκαν στην άσφαλτο.

Χθες η ημέρα στιγματίστηκε από τα δύο θανατηφόρα τροχαία που σημειώθηκαν νωρίς το μεσημέρι και το απόγευμα στον ΒΟΑΚ και στη Μεσαρά .

22XRONH MARAGAKH

Τελευταίο αντίο στην 22χρονη

Τα 22 χρόνια της ζωής της θα γιόρταζε αύριο 29 Οκτωβρίου η Ειρήνη Μαραγκάκη που χθες άφησε την τελευταία της πνοή στην άσφαλτο μετά από τροχαίο ατύχημα.

Το τραγικό συμβαν σημειώθηκε το απόγευμα όταν η 22χρονη με μία φίλη της βρίσκονταν σε ένα κάμπριο αυτοκίνητο. Η οδηγός έχασε τον έλεγχο του οχήματος και καρφώθηκε σε τοίχο μίας ταβέρνας (δείτε εδώ).

Το αποτέλεσμα ήταν η 22χρονη να χάσει ακαριαία την ζωή της ενώ η οδηγός να νοσηλεύεται σε κρίσιμη κατάσταση στη ΜΕΘ του ΠΑΓΝΗ καθώς φέρει κρανιοεγκεφαλικές κακώσεις.

Στις 4.30 το απόγευμα, φίλοι, συγγενείς και πλήθος κόσμου απηύθυναν το τελευταίο αντίο στην 22χρονη στον Ιερό Ναό του Αγίου Τίτου στο Τυμπάκι.

ZEYGARI

Ξεκληρίστηκε οικογένεια

Ήταν λίγο μετά τις 12 το  μεσημέρι όταν ο 43χρονος Κωνσταντίνος Μπουρμπάκης από τα Χανιά, μαζί με την 40χρονη σύζυγό του, Φωτεινή Κοκοτσάκη και το 10χρονο κοριτσάκι τους επέβαιναν στο αυτοκίνητο και έρχονταν από τα Χανιά στο Ηράκλειο.

Στον ΒΟΑΚ στο ύψος του Φόδελε κόπηκε το νήμα της ζωής τους όταν συγκρούστηκε σφοδρά η BMW που οδηγούσε ο 43χρονος συγκρούστηκε σφοδρά με ένα Hyundai το οποίο οδηγούσε ένας νεαρός άνδρας (δείτε εδώ).

Από τη σύγκρουση πέθανε ακαριαία το αντρόγυνο ενώ εγκλωβίστηκε στα συντρίμμια το 10χρονο κοριτσάκι που νοσηλεύεται αυτή την ώρα σε καλή κατάσταση στο Πανεπιστημιακό Γενικό Νοσοκομείο Ηρακλείου.

Σύμφωνα με σημερινό δημοσίευμα, το ζευγάρι είχε δημιουργήσει ένα δικό του στούντιο φωτογράφησης και βιντεοσκοπήσεων ενώ είχαν εργαστεί και κατά το παρελθόν σε ΜΜΕ των Χανίων.

Διαφήμιση
Διαφήμιση