HomeΚΡΗΤΗΗμέρα των θανατηφόρων τροχαίων – Νεκρή μία 22χρονη από νέο δυστύχημα

Ημέρα των θανατηφόρων τροχαίων – Νεκρή μία 22χρονη από νέο δυστύχημα

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Σε ημέρα των θανατηφόρων τροχαίων έχει εξελιχθεί, δυστυχώς η σημερινή, καθώς μέσα σε λίγες ώρες έχασαν την ζωή τους τρία άτομα στους δρόμους της Κρήτης ενώ μία κοπέλα έχει τραυματιστεί σοβαρά.

Το πρώτο τροχαίο που έχει συγκλονίσει όλη τη Κρήτη σημειώθηκε νωρίς το μεσημέρι όταν μετά από μία σφοδρή σύγκρουση ανάμεσα σε δύο αυτοκίνητα, μία τριμελής οικογένεια έχασε τα δύο μέλη της. Ένα αντρόγυνο άφησε την τελευταία του πνοή στην άσφαλτο ενώ το 10 χρονών κοριτσάκι τους – που είχε εγκλωβιστεί στα συντρίμμια – φέρει τραύματα στα πόδια (δείτε εδώ).

Το απόγευμα και συγκεκριμένα λίγο μετά τις 6, μία 22χρονη άφηνε την τελευταία της πνοή στην άσφαλτο.

Το νέο περιστατικό συνέβη στον παραλιακό δρόμο του Κόκκινου Πύργου στη Μεσαρά όταν το κάμπριο αυτοκίνητο που επέβαιναν δύο γυναίκες σφηνώθηκε σε τοίχο ταβέρνας.

Από τη σφοδρη σύγκρουση έχασε την ζωή της μία 22χρονη ενώ εγκλωβίστηκε στα συντρίμμια μία ακόμα γυναίκα.

Στο σημείο έσπευσαν δύο ασθενοφορα του ΕΚΑΒ αλλά και άνδρες της Πυροσβεστικής που ανέσυραν τη νεκρή κοπέλα αλλά και την συνεπιβάτιδά της η οποία σύμφωνα με πληροφορίες φέρει βαριές κρανιοεγκεφαλικές κακώσεις.

Αρχικά η σοβαρά τραυματίας μεταφέρθηκε στο κέντρο υγείας της περιοχής ενώ στη συνέχεια οδηγήθηκε στο νοσοκομείο του Ηρακλείου εξαιτίας της κρισιμότητας της κατάστασης της υγείας της.

Διαφήμιση
Διαφήμιση