HomeΚΡΗΤΗΣυνεργασία του τομέα Πρασίνου του Δήμου με τους υπόλοιπους τομείς

Συνεργασία του τομέα Πρασίνου του Δήμου με τους υπόλοιπους τομείς

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Τον περασμένο μήνα και μετά την ανάληψη καθηκόντων και ενημέρωσης στα νέα της καθήκοντα στον τομέα  Πρασίνου η αρμόδια Αντιδήμαρχος Τουρισμού , Προβολής και Πρασίνου κ. Πέπη Μπιρλιράκη –Μαμαλάκη συνοδευόμενη από την Προϊσταμένη Τμήματος Πρασίνου κ. Γκολφινοπούλου Νικολέτα και τους Υπεύθυνους του Τμήματος κ. Γαλανομάτη Μανώλη και Αλαμάνου Γεωργία, ξεκίνησαν σειρά επαφών με διάφορους φορείς και Υπηρεσίες για την καλύτερη δυνατή  συνεργασία και συντονισμό ενεργειών και δράσεων για το έργο που πρέπει να υλοποιήσουν από κοινού.

Οι συναντήσεις ξεκίνησαν από το Λιμενικό Ταμείο με την Πρόεδρο κα Ρένα Κουτσαλεδάκη   και τη Διευθύντρια κα Αθανασία Δασκαλάκη, ενώ συνεχίστηκε με την Τεχνική Υπηρεσία και συγκεκριμένα με τον Αντιδήμαρχο Τεχνικών Θεμάτων κ. Μίνωα Αλεφαντινό ,  τη Διευθύντρια κα Γεωργία Κελέκη και στελέχη της υπηρεσίας.

Υπήρξε γόνιμος διάλογος σχετικά με τον προγραμματισμό των  βραχυπρόθεσμων  και μακροπρόθεσμων δράσεων και συζητήθηκαν τα πλαίσια στα οποία θα μπορούσε να στηριχθεί ο εθελοντισμός των επιχειρηματιών και των φορέων. Ένα μικρό δείγμα υλοποίησης των παραπάνω υπήρξε το παρτέρι στην είσοδο του Λιμενικού Ταμείου το οποίο φυτεύτηκε  για πρώτη φορά και κοσμεί πια καλαίσθητα την είσοδο των γραφείων του Λιμενικού Ταμείου.

Πρόκειται να ακολουθήσουν παρόμοιες συναντήσεις  με τα Τμήματα Καθημερινότητας και Παιδείας, τους Ξενοδόχους και άλλους Επιχειρηματικούς Φορείς με σκοπό  να συζητηθούν οι υφιστάμενες συνθήκες  και να τεθούν νέοι στόχοι.

Διαφήμιση
Διαφήμιση